31.10.2015

Bond-tyttö vuodelta 1996

Löysin tällaisen rintamerkin eilen siivotessani laatikoita. Muisto liki 20 vuoden takaa, kylläpä oli hauska löytö! Ajankohtainenkin vielä.

Tampereella järjestetään valoviikkojen avaamisen aikaan Valon neito -kilpailu, ja voitin tuon kilpailun vuonna 1996. Ystäväni, joka oli kilpailussa myös mukana, löysi tänä kesänä lehtileikkeitä tuon kilpailun tiimoilta. Voi jösses, kylläpä meitä nauratti nuo haastattelujen vastaukset. Meitä haastateltiin siis Moro -lehteen kilpailun alussa, ja kyllä nuo nuoren tytön aivoitukset ovat huvittavia. Oi kuinka rakastan olla vanhempi ja viisaampi.

Mm. tällaista on tullut päästeltyä suusta : "Aikuisena Reetta haluaa lennellä suihkarilla, tietysti kapteenina. Tykkään istua koneessa, lentoemäntä on liian lälläri ammatti, haluan itse ohjata lentsikkaa". Oh Lord!!! Tykkään istua koneessa!!! Kukapa ei, ja tässä on nyt 10 vuotta oltu lälläriammatissa ja seurattu ohjaamon työskentelyä, ei se nyt ihan vain istumista ole… Eikä emon touhu lälläriä ole, kaikenlaisissa tilanteissa on saanut olla mukana, ikävissäkin. "Vapaahetket Reetta löhöilee, vaeltelee luonnossa tai säntää sukutilalle, siellä on tilaa hengittää". Heh, löhöily on edelleen mukavaa ja luontoa rakastan myös, juuri sitä tilaa ja happea. Sukutilalla ei tule enää käytyä, pitäisi kyllä. Toisaalta, lapsuuden kauniit muistot tuolta sukutilalta kantavat läpi koko elämän.Tämä rintamerkki minulla oli Bond -bileissä. Patsastelin bileissä ja olin ylpeä rintamerkistäni.

12 kommenttia:

 1. Onneksi sitä yleensä viisastuu vanhetessaan :D Olisi ollut kiva nähdä kuva sinusta nuorena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä juu ;)

   Yritän etsiä jotain kuvamateriaalia..

   Poista
 2. Ihana rintamerkki. Nyt vaan merkki rintaan ja hymy huulille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana muisto.. Se säilyköön pöytälaatikossa :)

   Poista
 3. Mää muistan tän ☺
  Terveisin eräs lukion rinnakkaisluokalta...jäin miettimään, että kukahan muu siinä kisassa oli mukana? En vaan muista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa!

   Terkkuja rinnakkaisluokkalainen.

   Poista
 4. Ihana muisto menneestä:) Silloin nuorena olet selvästi ollut tuota mieltä, nuoren aikuisen ehdottomalla vakaumuksella:) Ei silloin kyseenalaistettu mitään, maailma oli joko musta tai valkoinen. Ikä ja kokemus tuo tietysti pyöreyttä ja myös niitä harmaan eri sävyjä, vaikka jotain myös katoaa sen ehdottomuuden mukana. Voi kumpa ne kaksi asiaa voisi yhdistää eli vakaumuksellisen uskon asioihin, halun muuttaa maailmaa ja sellaisen "maailma on mun renki" -asenteen yhdistettynä elämänkokemukseen ja iän mukanaan tuomaan "viisauteen"..

  No, jotta ei mennä ihan mahdottoman syvällisiin pohdintoihin, haluaisin ojentaa Sinulle Reetta tunnustuksen ja sen myötä haasteen, jonka löydät blogistani:)

  Kivaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, tuolloin ei nolota mitkään mielipiteet tai avautumiset, koska asia vaan on näin! Ja sillä sipuli. Myöhemmin sitten miettii, mitä tuli sanottua. No, niin kauan kun ei loukkaa ketään, niin se on ihan ok, mitä nuorena höpöttää.

   Kiitos haasteesta, käyn kurkkaamassa.

   Poista
 5. Hih komppaan Maijua, aivan ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on niin ihana ja hauska muisto <3

   Poista
 6. Nyt vasta hoksasin tänne blogiin tulla, kun sain erään kutsun :) Tervetuloa vastavierailulle! Hauska löytö ja nyt vaan ylpeänä käyttämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukemaan blogiani <3

   Tulen kurkkaamaan sinunkin blogiasi. Taitaa jäädä pöytälaatikkoon tuo muisto :)

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.