15.11.2015

Instagram viikko

Viikko alkoi yökyläilyllä ystävän luona (kuulostaa kyllä ihan lasten touhulta). Ja viikko jatkui rennon letkeänä, ei mitään suurta ja mullistavaa, tasaisen loivaa, mikä on kyllä parasta elämässä. Ai niin, aivan huikeat pikkujoulut oli lauantaina, joihin sittenkin pääsin peruuntuneen Thaimaan työmatkan takia. Sain tutustua niin huikeisiin ihmisiin, että pää oli ihan pyörällä, ja olen ollut hyvin onnellinen koko sunnuntain. Ja mitkä bileet ystäväni järjestikään, ihan huiput! Kiitos Hale <3#fwis
Ystävän koira. Tämä tykkää kuulemma nukkua tyynyn päällä, söpöä.
Kurpitsakeitto ystävän kokkaamana, nam.
Selhvie.
Koiranilmalla puetaan kurahaalarit, söpöyskerroin 100.
Ruokakuvausta.
Kotona pyykinpesua, silkkipaidat saivat kyytiä nyrkkipyykissä.
Yksi monista lempituoksuistani.
Täykyt kenkulit.
Kuistin syys.
Pakkasin Thaimaan reissua varten.
Heräsin kuitenkin kotona ;)
Kahvi ja pyjamahousut. Rakastan hillua pyjamassa.
Peiliselfie.
Bulgursalaatti.
Surullista, kammottavaa, hirvittävää… #prayforparis
Pikkisjoulut.
Huikeat syömingit, kaikki teki jotain. 

Niin hyvää!

4 kommenttia:

 1. Ooh miten kauniit nuo silkkipaidat ja uskomattoman upea peiliselfie, olet kuin filmitähti ja mitkä herkut! Ilolla tulevaa viikkoa odottelen, mitähän viikon päästä täällä kuuluu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana <3

   Vai että oikein filmitähti…. :)

   Poista
 2. Noi sun silmät - huh! En yhtään ihmettele että miestäsi on varmaan viety kuin kilon mittaa sen jälkeen kun on kerran noihin katsahtanut! Sinussa on todellista filmitähtiainesta!
  Ja toi pyjamassa hilluminen jaksaa naurattaa mua, koska tunnen suurta sielunsisaruutta sillä osastolla ;D. Meillä vietetään useamman kerran vuodessa koko perheen pyjamapäivää - aamulla vielä ehkä itsellä on olla pukeissa ennen puolta päivää ja sitten iltapäivällä todetaan että ei enää kannata vaihtaakaan ;D. Yleensä nää on ihan ex tempore juttuja, mutta eipä meillä mitään tiukkapipoja asukaan, joten väliäkö sillä mitä on päällä (kunhan jotain!).
  Marie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi elämä, kiitos ihanasta kommentistasi, kyllä hän vielä näitä silmiä jaksaa kehua..

   Pyjamassa hilluminen on parasta, niin parasta! Aion olla melkein koko ensi joulun pyjamassa ;) Jos vaikka joulukirkkoon saisi itsensä kammettua, niin sitten laitetaan jotain fiksua päälle, muuten ollaan pyjamissa, no mutta ei nyt ihan joulupöydässäkään… Mutta siis suurimman osan ajasta ;)

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.