10.11.2015

Päivän kostyymi

Eilen otin nopeasti asukuvat meidän kuistilla, ennen kuin taas lähdin reissuun. Tällä kertaa Espooseen ystäväni luo yökylään. Minusta on tullut varsinainen kyläluuta! Mr V. ei pysy enää perässä näistä minun menoistani, hyvä kun itsekään. Mutta kohta on tämä vapaaputki vietetty ja on aika taas pakata työmatkalaukku. Huh, mutta seuraavan vapaaputken aion viettää kotona maaten. Nyt sitä halusi niin paljon nähdä ystäviä, ketä ei ole taas pitkään aikaan nähnyt.

Eilisessä kyläpaikassa sain taas kerran niin hyviä ruokia, että kyllä kelpasi.. Olo oli kuin prinsessalla. Ihan kuten viime viikolla Tampereella.
takki Ganni
neule Cos
farkut Diesel
kengät Siegerson MorrisonSeuraava pitkä vapaa kun koittaa, niin aion kokkailla
paljon, ja laittaa reseptejä tännekin. Nyt on menty pitkälti
asukuvilla. 6 kommenttia:

 1. Kiitos Reetta mukavasta seurasta, oli taas niin ihana rupatella. Ja hassua sanoa, mutta olet kauniimpi luonnossa kuin kuvissa. Olet myös kuvissa kaunis, mutta luonnossa... ja tuosta tukastasi tykkään kovasti. Ja asusi on kuten aina niin tyylikäs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, oli kyllä taas aivan ihanaa viettää aikaa kanssasi. Kiitos kauniista sanoistasi <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Nämä ovat kyllä <3 <3 <3

   Kiitos :)

   Poista
 3. Kaunis asukokonaisuus jälleen kerran! Ihanat kengät - kunpa löytäsin saappaat tuolla korolla ja kärjellä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.

   Tajusin juuri kommentistasi, että viime vuodet olen enemmän ollut nilkkurien perään, kuin saappaiden. Toki muutamat saappatkin löytyy, mutta enemmän sitä hamuaa nilkkurien perään :)

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.