30.12.2015

Iho kuntoon

Kuten edellisessä postauksessa kerroin, niin minulla on ollut hyvin pitkään epätasainen ja näppyläinen iho poskissani. Ei finninen, vaan pienen pientä röpyliäistä kovaa näppylää. Mietin kovasti ruokavaliotani, mutta tulin aina siihen tulokseen että syön ja juon hyvin, eli vettä 2,5 litraa päivässä, paljon kasviksia ja hyviä rasvoja, pähkinöitä ja avokadoa… No, edellisellä kerralla HydraFacial hoidossa kosmetologini sanoi näppyjen johtuvan ihon kuivuudesta, ei pintakuivuudesta, vaan syvien kerrosten kuivuudesta (hän taisi sanoa asian kyllä hienommin).

Oli miten oli, ostin kosmetologin suosituksesta Exuviancen seerumin, joka on syväkosteuttava, erittäin syväkosteuttava.

Toinen uusi ja iloinen tuttavuus on Tata Harperin voide. Tata Harperin tuotteet ovat 100% luonnonmukaisesti valmistettu, ja olen aivan ihastunut tuotteisiin. Tämä voide on ensimmäinen käyttämäni tuote, mutta tulevaisuudessa aion ostaa kaikki tuotteet Tata Harperia! Niin ihanalta koko tarina tuotteiden takana kuulostaa.

En tiedä onko se tämä seerumi vai voide, joka on parantanut ihoni, vai molemmat yhdessä, mutta olen erittäin tyytyväinen. Ja luulen, että kun ihoni on nyt syväkosteutettu ja tämä seerumi loppuu, niin aion siirtyä Tata Harperin seerumiin. Luonnonmukaisuus on niin kova juttu minulle, ja nämä ihanan suloiset purnukat.Posket ovat taas suhteellisen sileät.

Onko Tata Harper teille tuttu? Omani ostin Naturelle.fi
verkkokaupasta.

11 kommenttia:

 1. Olen huomenna menossa Hydrafacial -kasvohoitoon. Edellisestä kerrasta on jo aikaa. Mielestäni Hf hoito on paras, sillä se oikeasti imee epäpuhtauksia. Kuinka usein käyt hoidossa? Kiitos noista voidevinkeistä, minullakin on aika kuiva iho, etenkin talvisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HF hoito on ihan paras! Käyn 3-4 kuukauden välein. Jo yli puoli vuotta sitten kosmetologi suositteli syväkosteuttavaa seerumia, mutta en silloin ostanut. Reilu kuukausi sitten ostin, kun kävin viimeksi hoidossa.

   Poista
 2. Juuri kuvailemiasi näppyjä on omissa kasvoissakin ja taas tullut uusia. Luin jostain, että johtuu juuri kosteuden puutteesta eli olisiko näistä minulle apua? Exuviance ei ole muuten tuttu, paitsi merkillä on ainakin maailman paras jalkavoide eli laadukas fiilis jäänyt. Tata Harper kiinnostaa, ihania pullotkin. <3

  Mukavaa uutta vuotta Reetta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti olisi apua näistä, varsinkin tämä exuviance imeytyy kuulemma sinne aivan syvimpiin ihokerroksiin, eli sinne minne sitä kosteutta tarvitaan, ei vain pinnalle. Suosittelen lämpimästi, minulla iho parani silmissä.
   Jos exuviance tuttu tuosta laadukkaasta jalkavoiteesta, niin kokeile ihmeessä. Ja älä pelästy "tahmeaa" fiilistä, joka jää ihoon, minua se ei ainakaan häiritse, ja meikkivoide korjaa tilanteen kyllä.

   Ja Tata Harperia aion ostaa jatkossa, ihan varmasti.

   Kiitos samoin, ihanaa uutta vuotta <3

   Poista
 3. Kauniilta näyttää! :)

  VastaaPoista
 4. Exuviancet on ihan parhaita <3 Tata Harper sen sijaan täysin vieras mulle. Ehkäpä voisin joskus kokeilla mikäli heillä on jotain superkosteuttavaa, sitä tarvitaan täällä osoitteessa aina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä exuviance oli uusi tuttavuus minulle, siis myös Tata Harper. Tykkään kovasti molemmista.

   Poista
 5. Olipa mielenkiintoista luettavaa. Pian 14 vuotiaalla tyttärelläni on ollut vauvasta asti olkavarsissa kuvailemasi kaltaisia näppylöitä. Iho tuntuu käsiin "ryhelöiseltä". Hoidoksi on neuvottu perusvoidetta. Pitänee kokeilla tuota seerumia, josko auttaisi. Kiitos vinkistä! Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri sellaista ryhelmää oli poskissanikin, mutta nyt tosiaan loistaa poissaolollaan!

   Jos alue on suuri, jossa tuota esiintyy, niin voi olla turhan tyyris siihen tarkoitukseen, tämä seerumi. Mutta jos siltä tuntuu, niin kannattaa kokeilla ihmeessä.

   Poista
 6. Kiitos Tata Harper vinkistä, lisätty "tutustumislistalle"! Minä ostin edellisella Hydrafacial kerralla Hydrafacialin oman seerumin ja olen ollut myös ihan supertyytyväinen siihen, tosin oma ongelmani on enemmän ihon pintakuivuus... tuo HF-hoito on kyllä mahtava, iho on niin freesin näköinen sen jälkeen pitkään, huomaa todellakin että ne ensimmäiset "vanhenemisen merkit" johtuu pääasiassa ihon kuivuudesta.

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.