31.1.2016

Instagram viikko

Viikolla olen käynyt valitsemassa lattiamateriaaleja (kerron myöhemmin minne), ollut kehon puhdistuskuurilla (joka jatkuu vielä 3 viikkoa), piipahtanut Kanarialla ja touhunnut sitä sun tätä. MrV on ollut jo monta päivää Dusseldorfin venemessuilla, siis yli viikon! Olen nauttinut yksinäisistä illoista kotona, toki ikävä on, mutta rakastan olla myös ihan itsekseni, olen siis nauttinut.

Kamera ei ole pysynyt vauhdissani mukana, harvinaisen vähän kuvia siis.
Rakastan sitruunoita, luomua tietty!
Muutama verkkaripäivä tuli vietettyä alkuviikosta.
Olen ihaillut Samujin kesävaatteita, rakastan
tällaisia paituleita.
#selphy
Parvekemaisemaa Kanarialta.
Maalasin piirongin valkoiseksi. Se oli kermanvaalea,
nyt vitivalkoinen.
Olen taivaissa näiden May Lindstromin tuotteiden kanssa.
Nautitteko te olla kotona ihan yksin?

16 kommenttia:

 1. No tuohon viimeiseen kysymykseen täytyy vastata että kyllä, koska tapahtuu nykyään _äärimmäisen_ harvoin. Nyt olen pari tuntia yksin miehen ja lapsen ollessa uimassa, ainoa vaan että se aikahan täytyy käyttää niin tehokkaasti kuin mahdollista ja sitten uupuu. Ihania kuvia taas sinulla, oikein hyvää alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, toistahan tuo on lapsiperheissä, tuo oman ajan sovittelu. Ja sitten kun on sitä aikaa, niin tuskin ehtii sohvalla maata.

   Kiitos. Ihanaa viikkoa sinulle myös <3

   Poista
 2. Ehdottomasti kyllä! Sellaista vaan tapahtuu nykyään kovin harvoin. Mutta sen sijaan työmatkoilla olen useinkin yksin, joskus illallakin. Viihdyn hyvin itsekseni ja miljoonakaupungissa on itse asiassa ihan hauskaa liikkua yksin kun voi tehdä kaikki ruokailut, shoppailut jne ihan oman mielen oikkujen mukaan. Ja sitten taas niitä riiviö-teinejäkin ;-) jaksaa kotona hiukan paremmin kun on saanut olla yksikseen ja niitä rakkaita on jopa tullut ikävä. Borta bra men hemma bäst <3.
  Marie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, minä tykkään noilla meidän työ stopeilla olla myös joskus ihan itsekseni. Ja onhan tuo ihanaa, kun mies vihdoin tuli reissusta, kova oli ikävä <3, molemmilla.

   Poista
 3. Välillä on enemmän kuin ihanaa viettää kotona yksin omaa aikaa. Voi tehdä, syödä, juoda ihan mitä huvittaa tai olla tekemättä yhtään mitään, jos siltä tuntuu. Mukavaa viikon alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin, olet asian ytimessä !

   Kiitos samoin , mukavaa viikkoa.

   Poista
 4. Olin just viikon yksin, ja inhosin sitä! En nuku hyvin, ja muutenkin on jotenkin yksinäistä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ou nou :(
   Niin, jotkut eivät viihdy ja toiset rakastavat olla yksin. En minäkään kyllä pitkiä aikoja viihdy itsekseni, viikko on maksimi.

   Poista
 5. Nautin. Vapaapäivänä on ihana tehdä suunnitelmat vain itselle joskus. Arjen pikkuluksusta. ;)

  VastaaPoista
 6. Yksinolo on niin kauan ihanaa, kun se on väliaikaista. Eli nautin yksinolosta ihan hurjasti, viime vuosina sitä on vain perheentymisen vuoksi ollut aiempaa vähemmän tarjolla. Toisaalta tällöin lyhyistäkin yksinolon hetkistä osaa ottaa ilon irti... Kehon puhdistuskuurista olisi kiva kuulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, väliaikainen yksinolo on ihanaa, mutta vaikea kuvitella olevansa jatkuvasti. Se kait siitä niin jännää tekeekin.

   Kerron vaikka, kun puhdistuskuuri on ohi.

   Poista
 7. Instaviikkosi on aina ihan parhautta, ihania kuvia, ihana sinä ja kaikkea kaunista. <3 Yhtä mukavaa tätä viikkoa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana <3


   Kiitos samoin, mukavaa viikkoa.

   Poista
 8. Voi kyllä nautin! On mukava fiilistellä kotosalla ihan yksin. Tehdä omia juttuja, siirrellä ja vaihdella esineiden paikkoja ;) syödä jotain omaa lempiruokaa, katsoa hyvä leffa/sarja viiniä lasissa.. Olen aina nauttinut siitä, mutta useat ystävistäni eivät osaa nauttia yksinolosta vaan ahdistuvat helposti ja ehkä vähän ihmettelevät kun minä osaan nauttia. Ymmärrän siis täysin sinun fiilikset! Carita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai että, lasi viiniä ja juustoja sekä joku kiva leffa tai vaikka parikin. Kuulostaa täydelliseltä.
   Niin, kaikki eivät nauti tai osaa olla itsekseen.

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.