11.1.2016

Kasvisruokaa, kiitos

 En lupaile uuden vuoden tienoilla mitään, se on jotenkin kornia. Sen sijaan sitoudun yrittämään ja kokeilemaan. Tänä vuonna yritän syödä enemmän kasviksia ja kokeilen vielä enemmän uusia reseptejä.   Kesällä ja syksyllä tulee toki syötyä hurjan paljon kasviksia, mutta näin talvella voisi skarpata vielä enemmän.
 Tämä Tommy Myllymäen kirja on inspiroiva, täynnä herkullisen näköisiä kasvisruokia pääruoaksi tai lisukkeiksi. Tulee jopa valinnan vaikeus, mitä tehdä ensimmäiseksi.
 Haluan taas alkaa postaamaan useammin reseptejä blogiini, tästä kirjasta löytyy varmasti monta hyvää reseptiä jaettavaksi.

8 kommenttia:

 1. Tämä on asia jonka kanssa käyn ikuista taistelua. Eläinteollisuus ajaa haluamaan syödä kasvisruokaa ja sitä paitsi kasvisruokahan on vielä todella hyvääkin! Jään innolla Reetta odottelemaan herkullisia reseptejä <3

  Kirpsakkaa alkanutta viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minua on alkanut ällöttämään tehotuotanto, ja hormonit, jota lihaan työnnetään. Eli ostan mielelläni lihat pientuottajilta luomuna, ja teen enemmän kasvisruokia.

   Ihanaa viikkoa ihanuus <3

   Poista
 2. Kiitos kirjavinkistä, täytyykin laittaa korvan taakse :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on huippu kirja, todella inspiroiva.

   Poista
 3. reseptejä odotellessa :)

  VastaaPoista
 4. Löysin blogisi tänään ihan sattumalta ja täytyy sanoa että sulla on aivan ihana blogi! Maanläheinen mutta uber classy! Uusia postauksen odottelen, ihanaa alkanutta vuotta sulle Reetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, aivan ihana kommentti!

   Mukavaa viikkoa sinulle myös.

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.