7.2.2016

Instagram viikko

Viikko meni taas viipottaessa, tässä on nyt kaikenlaista, josta kerron ensi viikolla! Sitten meillä on kauan haaveiltu kakkoskoti, eli kaupunkikoti. Siitäkin lisää ensi viikolla. Onpa tämä nyt mystistä ja epämääräistä, jopa ärsyttävää, mutta sorry, kerron myöhemmin.

Minulla on pienimuotoinen kehon puhdistuskuuri meneillään, enkä ole voinut syödä Runebergin torttuja enkä laskiaispullia, vähän kyllä harmittaa, olenhan kovan luokan hedonisti. Mutta kun tämä on ohi, niin syön ainakin kokonaisen suklaalevyn, tai kaksi.Yksityiskohtia.
Kaupunkikodin eteinen.
Astioiden huseeraamista.
Kaupunkikodin ikkunanäkymää.
<3
Iloitsin siitä, että sain hiukset poninhännälle.
Yksityiskohtia.
Värejä, värejä.
Pyjamapäivä.
Kaupunkikodin sisustusta.
#fwis


18 kommenttia:

 1. Moikka Ihanuus! Tuskin maltan odottaa kaupunkikoti kuvia...tuo ikkunanäkymä on jo niin ihana....leveät ikkunapenkit, puistonäkymä, ihania vanhoja taloja ,täydellistä! Ihanaa, että saat uuden kodin, vaikka ei vanhassakaan mitään vikaa ole. Ihanaa, olen niin happy sun puolestasi❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana,
   Ja tämä on siis ihan snadi yksiö, ja vuokra sellainen, että ei tässä nyt ihan kokonaan olla muutettu. Pikkuhiljaa myydään tuo meidän puutalo, ja sitten etsitään keskustasta omaa.

   Poista
 2. OO en malta että kuulen kaikki uutiset! Kaupunkikoti parhaalla paikalla, ihanaa. <3 Tuonne sitten minäkin takaisin eläkepäivillä. <3

  Ihanaa tulevaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Juu, tässä on nyt kyllä kaikenlaista, kerron ihan kohta :) Sijainti on ihan loistava, tämä on nyt vuokrayksiö, mutta kun oma on myyty, niin ostetaan kyllä noilta hoodeilta.

   Poista
 3. Onnea uudelle kodille <3 ja uutisia odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Kyseessä siis kakkoskoti, pikku vuokrayksiö ;)

   Poista
 4. Wou, joku on voittanut lotossa! :D :D Ihana ikkunanäkymä, kuin taulut, olet onnekas varsinkin kun pystyt ottamaan toisenkin osalta kevyemmin, vapaa-aikaa arvokkaampaa ei ole. Mitä enemmän vuodet sujahtaa ohi, sen paremmin sen tajuaa. Parin vuoden kuluttua kun asuntolainaa ei enää ole, otamme miehen kanssa vuorotteluvapaan ja muutamme Välimeren rannalle koko ajaksi. Sitä odotellessa... Onnea uuteen kakkoskotiin.
  Rva46

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, ei nyt sentään. Onnenpyörässä korkeintaan ;)
   Tämä on pieni vuokrayksiö, ja miksi, kerron lisää viikolla.

   Kyllä vapaa-aika on äärimmäisen tärkeää, sitä ihan sielu lepää ja voi hyvin, kun saa olla ja nauttia. Kuulostaa aivan loistavalta tuo teidän suunnitelma, ihan täydellistä.

   Ja kiitos <3

   Poista
 5. Jännittäviä aikoja, yleisö janoaa kuulla lisää!

  VastaaPoista
 6. Onnea uuteen kotiin! :)

  VastaaPoista
 7. Hyvä te! Nyt voitte testata kaupunkiasumista kaikessa rauhassa ennen kuin myytte ihanan, kauniin omakotitalonne. Tulen sitten kylään kun teille sopii, jippii. Onnea uuteen kotiin. T. Airi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan !
   Ja kuule, tervetuloa milloin vain. Luulen, että minä tuolla nyt enemmän viihdyn ja MrV saa pitää täällä kotitaloa pystyssä talonmiehenä :D :D

   Kiitos <3

   Poista
 8. Kauniita, ihania kuvia :) Mukavaa loppuviikkoa :)

  VastaaPoista
 9. Moikka! Mistä olet hankkinut "sohvanpäällisen"? Ilmeisesti pellavalakana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, muistaakseni Ellokselta vuosia sitten. Ei ole pellavaa, vaan tukevaa puuvillaa. Tykkään jättää sen silti ryppyiseksi, eli en silitä sitä.

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.