2.2.2016

Kevättä ilmassa (eilen)

Eilen oli kyllä upea päivä, keväinen ja valoisa. Ilmassa oli sellaista tiettyä tunnetta, kevät ikäänkuin lupaili jo tuloaan. Minulle tuli heti farkkuhimo, se tulee joka kevät. Silloin haluaa päivittää farkkuvalikoimansa, vaaleammat farkut alkavat taas kiinnostamaan, sekä boyfriend mallit on kaivettava syvemmältä kaapista esille. Ei vielä päälle, mutta odottamaan sitä ihan rehellistä kevättä. Kevättä, kun kengät kopisevat asfalttia vasten ja aurinko tekee pisamia nenän päähän, ja tuntuu, että kaikki hymyilevät.

No, tänä aamuna kaikki on jo toisin, kuulen makuuhuoneeseen "voi perkele, lunta". Mies siellä manasi tulevia lumitöitään ennen töihin lähtöä, ja kun lumiaura oli vielä aurannut jättimäisen vallin meidän pihamme eteen, niin ymmärrän tämän reaktion täysin.

Turhan aikaisiahan nuo minun haveeni olivat, talvi mikä talvi.

10 kommenttia:

 1. Eilinen oli lupaus keväästä, tämä aamu ööh talvi. Mies siellä teki lumityöt jo aamutuimaan, tykkää että tekee hyvää. :) Ihanaa lumista päivää Reetta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei nauti kumpikaan noista lumitöistä… Eikä haravoinnista, eikä pihan kuopsuttamisesta ja kitkemisestä. Onnelliset omakotitalo-asujat ;)

   Ihanaa viikkoa!

   Poista
 2. Moikka ihanuus <3

  joo kyllä tänä aamuna karisi vähän toiveet keväästä! no parempi kun se lumi tulee nyt eikä huhtikuussa :)

  kivaa tiistaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin, nyt eikä huhtikuussa :)

   Mukavaa viikkoa ihana!

   Poista
 3. Eilen oli aivan ihana päivä. Sininen taivas koko päivän paitsi heti, kun pääsin töistä se muuttui harmaaksi! Dämit!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunista oli, niin ihana aurinko!

   Poista
 4. Taidan olla harvoja lumitöistä nauttivia. Hyvää hyötyliikuntaa 😃 ihana kuva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiva että pidät, meillä se on ihan pakkopullaa. Ja olen kokeillut kaikki positiivisen ajattelun harjoitukset ja mindfulness "terapiat" :D. Ei auta. Ei vaiskaan, olen kyllä yrittänyt hymyssä suin kolata, mutta en silti nauti.

   Poista
 5. Tämänpäiväinen räntäloska tuntui erityisen ikävältä eilisen keväisen päivän jälkeen. Mutta kuten tuulanneli totesi, mieluummin nyt kuin parin kuukauden kuluttua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, pahinta on tuo moska. Olisi sitten nätisti pakkasen puolella, jos kerta lunta tulee...

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.