5.4.2016

Kevät

Kevät on kepeää mieltä, kevät on valkoinen neule. Kevät on risaiset farkut ja lasillinen roséeta. Kevät on lupaus kesästä, kevät on valkoiset tennarit.

Aah, mikä tunne. Asfaltti on kuiva ja siivottu pikkukivistä, aurinko paistaa ja tuleva kesä kutkuttaa vatsanpohjaa. Odotan innolla, että puun silmut aukeavat, ja kun tuomi puhkeaa kukkaan, niin sen tuoksu saa minut kyynelehtimään. Kevät on haikeuttakin, yrittää epätoivoisesti nuuhkia kaikkia tuoksuja ja ihailla kevään valoa, koska kevät on kuitenkin niin pian ohi...

neule Hunkydory
farkut Lindex
tennarit Filippa K
2 kommenttia:

  1. Kevät on ensimmäisten versojen hämmästely ja pian saapuva vihreä räjähdys, valoisa ilta ja jäästä vapautuva lahdenpoukama, kevät on kirsikkapuun kukinta, ensimmäinen satakielen liverrys... Kevät on ihana!

    VastaaPoista
  2. Kaikkea tuota, kyllä. Vitivalkoinen neule ja farkut <3! Ja eikö ole kumma, miten tuon kevään mukana askel keventyy?! Koko tunnelma ulkona on sellainen, että joskus tuntuu vaikealta ottaa ihan tavallisia askeleita, kun voisi hypähdellä ympäriinsä kuin varsat laitumella?! Ainoa mikä estää, on pelko saada totaalisen hullun leima otsaansa :-) joten hypähtelyt jäävät "sisäiseksi" ;D.
    -Marie

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.