2.3.2017

Thaimaan tunnelmia

Tässä kuvia muutaman viikon takaa Thaimaasta, aina yhtä ihana Thaimaa… Vaikka meillä oli vain yhden yön yöpyvä, niin pääsin nauttimaan auringonotosta, rannasta, jalkahieronnasta sekä hyvästä ruoasta. Melkein joka kerta nukahdan siihen jalkahierontaan. Joskus huvitun ajatuksella, että kun nukahdan, ja tunti on kulunut, niin tuleeko hieroja vasta sitten siihen jalkopäähän istumaan, ikäänkuin olisi siinä kokoajan ollut ja hieronut jalkojani. No ei, kyllähän minä torkkumiseltani välillä havahdun siihen, kuinka ihanalta tuntuu, kun joku hieroo ja koskettaa. Erään kerran kyllä tilanne oli toisinpäin, kun kolleegaani hieronut nainen nukahteli alvariinsa työssään, meitä lähinnä säälitti ja annoimme hänen nukkua, kädet kaverini jalkateriin puristuneina.


6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia. Voihan kesä ja lämpö. Ja voihan matkat:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Niin, se lämpö on ihanaa… Olisipa kaunis ja lempeän lämmin kesä tulossa Suomeen.

   Poista
 2. Voihan matkakuume! Ihanat kuvat jälleen.

  VastaaPoista
 3. Tuli ihan "koti-ikävä" näistä. Siellä oli koti kolmen vuoden ajan. Olen kauheasti kaivannut meren rannalla Karonilla olevaa reggaebaaria, jossa oli leppoisa tunnelma, musa ja meren liplatus taustalla. Voi kun pääsisi edes piipahtamaan taas! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain tuo meri, ruoka, värit, äänet, valo ja lämpö on niin ihania Thaimaassa… Ja varmasti jäänyt sinun sielusi sopukoihin.

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.