8.7.2017

Kuulas iho

Moni on kovasti kysellyt/ehdottanut että tekisin postauksen meikkaamisestani, lähinnä kuinka kuulas ja sädehtivä pohja tehdään. Ensinnäkin kaikki lähtee suht' hyvästä ihosta. Hoidan ihoani huolellisesti ja juon paljon vettä, syön mahdollisimman paljon kasviksia, yritän siis ainakin pääsääntöisesti syödä terveellisesti ja puhtaasti. Ja geenit ovat olleet suotuisat, mitä tulee ihooni. Kovasti yritän olla turmelematta ihoani huonoilla elämäntavoilla, sekä käyn epäsäännöllisen säännöllisesti kasvohoidossa hoitamassa ihoani.

 Mutta mitä meikkipohjaan tulee, niin laitan meikin alle tätä Essencen kuultovoidetta (ihanan hohtava, olematta discopallo sädehtivä). Sitten Lumenen Blur meikkivoidetta, eikä puuteria lainkaan. Pitkin päivää suihkin Lumenen Valo kasvosuihketta, ja voin vaikka vannoa, että tämä tuo upeaa hohdetta iholle. Se toimii oikeasti, ainakin minulla!

Essence kuultovoide (saatu)
Sivellin Essence (saatu)
Lumene Valo kasvosuihke4 kommenttia:

 1. Kiitos vinkeistä :)
  Taidan kokeilla kuultovoidetta ja valo kasvosuihketta.
  Aurinkoa iltaan :)

  Nina
  http://merikapteeninvaimo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Minusta sinulla on aina kaunis ja freesi meikki! Olen luonnollisuuden ystävä ja oma meikkini on suurinpiirtein kuten sinulla. En ole koskaan ymmärtänyt jatkuvaa puuteroimista! Etenkin kun ikää alkaa tulemaan ja kasvojen iho muuttuu väistämättä, on mielestäni täysin turhaa yrittää peittää eletystä elämästä kertovia (nauru-)ryppyjä kamalilla puuterikerroksilla 😊 Toki joskus kevyt puuterointi on paikallaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puuterin voisi moni kyllä unohtaa kasvoiltaa, kevyt kiilto on parempi.

   Ja kiitos kauniista kommentista :)

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.