12.8.2017

Rapuja!

Olin viikolla käymässä ystäväpariskunnan mökillä, toiveena oli päästä saunomaan. Minulla on ollut hirveä ikävä kunnon saunaa. Keskustayksiössä kun ei tuota ihanuutta nyt tietenkään ole, toisaalta olen nautiskellut Löylyn ihanista saunoista silloin tällöin, ja aina saunonut ystävieni tai vanhempieni luona, kun tilaisuus on tullut.
 No, pääsin saunomaan ja sain yllätykseksi vielä täydellisen rapuillallisen, laiturin päähän katettuna. Täydellinen kesäilta siis. Tämän kuun lopulla on tulossa vielä oikein kunnon rapujuhlat, snapseineen ja rallatuksineen, ihanien ystävien seurassa. Niitä juhlia odotan innolla, ja taas tulee syntymään muistoja, joita ei unohda koskaan. Ystävät koolla, lämmin (toivottavasti) ja pimeä elokuun ilta, kynttilöitä, lyhtyjä, naurua ja yhdessä oloa, merenrannassa saunakin…
 Lapsuudesta lähtien rapujuhlat ovat olleet tunnelmallinen ja kaunis päätös kesälle, sukutilallamme rapujuhlat vietettiin kuistilla istuen ja lempeän ihanasta elokuisesta illasta nauttien; paljon aikuisia ja lapsia, iloa ja naurunremakkaa. Tai sitten niitä on vietetty vain muutamat, mutta kuten kaikille kauniille muistoille käy, tuntuu että ne jotenkin paisuvat elämääkin suuremmiksi.Onko teillä ollut jo rapujuhlia? Tai kenties tulossa.


2 kommenttia:

  1. Näyttääpä ihanalta! Muutama vuosi on kulunut viime rapujuhlista, mutta elokuun lopulla on rapukestit tiedossa.

    VastaaPoista
  2. Rapukinkerit on aina niin kivoja!

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.