14.5.2018

Paistetut parsat

Minulle on herännyt valtava kokkausinto taas pitkästä aikaa. Kaivoin keittokirjakasani esille yli kahden vuoden jälkeen. Voi sitä onnen tunnetta, kun selasin reseptejä. Niin se suru vain syö kokonaisvaltaisesti kaikkea iloa ja intohimoa elämästä. Toki intohimo, kuten minulle kokkailu, voisi olla voimavarakin surun keskellä, mutta minua alkoi tökkimään ruoan laitto. Kaikki, mitä siinä olin rakastanut etoi minua. Nuo ihanat keittokirjatkin, ehkä ne edustivat entistä elämääni niin vahvasti.
 Mutta siis, kipuilut on kipuiltu, ja kuten olen kertonut, niin tämä koko vuosi on mennyt hyvin ja lujaa, olen elämäni kukassa ja onnellisempi kuin koskaan ennen. Nyt vielä tuli tämä kokkailun intohimo takaisin, täydellistä!
 Mutta tähän reseptiin siis, se on kirjasta MYLLYMÄKI, kasvikset lisukkeena & pääruokana. Ohjeessa grillattuna, mutta paistinpannulla voissa tuli myös jätte hyvää, nam!







Itse paistoin puntillisen parsaa (napsasin puisen osan pois ja kuorin) voissa.
Laitoin ne lautaselle. Paistoin luomusitruunan puolikkaan pannulla. Puristin
sitruunanmehun parsojen päälle. Heitin rucolaa, raastettua parmesaania, parmesaanilastuja,
mustapippuria ja suolahippuja sekä hieman oliiviöljyä vielä. Avot!
















6 kommenttia:

  1. Kiitos herkullisesta reseptistä. Laitoin sun postauksesta kuvakaappauksen tyttärelle ja sain viestin takaisin, että joo joo joo, ens kerralla kun tehdään ruokaa yhdessä niin se on tätä :D
    Aurinkoista viikkoa sinulle Reetta ihanuus. Oon onnellinen sun onnellisuudesta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä vaan, ja kerrothan mitä tykkäsitte! Ihana tytär <3

      Poista
  2. just luin jostain, että vain valkoinen parsa kuoritaan, eli itsekin olen turhaa kuorinut vihreän. mukavaa kesän odotusta terv. anonyymi Larusta, joka vuosia lukenut blogiasi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi, muistelen että joskus olen ollut kyllä kuorimatta ja hyvää oli. Mutta tässäkin reseptissä kehoitettiin kuorimaan, niin minähän kuorin :)
      Täytyy ensi kerralla testata kuorimatta.
      Ihanaa, kun luet blogiani, kiitos siitä <3

      Poista
  3. Vautsi kuullostaa hyvältä! Olen aina keittänyt parsan. Täytyy kokeilla noi. Joo ja täällä Italiassa en ole koskaan nähnyt että Parsaa ois kuorittu. Tanja

    VastaaPoista
  4. Ooh, näyttää herkulliselta! Kiitos reseptistä <3

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.