28.3.2014

Home sweet Home

Tulin eilen tämän talvikauden viimeiseltä reissulta Thaimaasta, olo oli jotenkin huojentunut ja helpottunut, ei enää aikaeroväsymystä, koti-ikävää eikä jatkuvaa matkalaukkuelämää. Tervetulleet ovat kesälennot teemalla: "illaksi kotiin". Tervetullutta on kotoilu, ruoan laittaminen ja kuistin kesäkuntoon sisustaminen. Tervetuloa ystävät kyläilemään, teille on vihdoinkin aikaa! Home sweet Home, täällä ollaan.

Tämä talvikausi oli jotenkin erityisen rankka, koska minulle siunaantui oikeastaan pelkästään kaukolentoja Thaimaahan, ja lopulta kroppani rytmi eli Suomessakin Thaimaan aikaa, ja sosiaalinen elämä jäi minimiin.
 Älkää käsittäkö väärin, rakastan työtäni ja sen tuomia "työsuhde-etuja" auringon lämpöön. Mutta aikansa kutakin, nyt en voi enempää olla kiitollinen alkavista kesälennoista ja sen myötä kotona olemisen riemusta! Ja kun loka-marraskuu koittaa, niin kaukolennot ovat taas erityisen toivottuja ;).

Matkalaukku on nyt purettu, ja se on paikassa nimeltä jemma. ihan hetkeen ei taideta lomareissullekaan lähteä… Nyt nautin rakkaasta kodista ja sydämen täyttävästä onnesta. Borta bra men hemma bäst!8 kommenttia:

 1. Ihanaa kun kevät koittaa, ihanaa että olet taas lähempänä. Sun koti on niin kaunis! Saara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Saara, kivasti kirjoitit.
   Kesällä vietetään pari karonkkaa tuossa terassilla sitten!

   Poista
 2. Minäkin tulin ihan iloiseksi kun sun ei tarvitse enää lennellä kauas vaan saat olla kauniissa kodissasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästä myötäelämisestä :). Kyllä koti on ihmisen paras paikka <3.

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.