25.3.2014

Mummoilua Thaimaassa

Tämä on sitten kauden viimeinen stoppi Thaimaassa, ja samalla "mummo-kaavalla"on menty, kuten aiemminkin. Ei muuten, mutta aikataulujen ja intressien suhteen, aamulla on herätty aikaisin, ruokaa ja syömistä on mietitty koko päivä, ja illalla ajoissa nukkumaan. Ja mummoilu on just hienoa, mummot rulettaa! Sopii vallan mainiosti minulle, ja saman henkistä porukkaa on kolleegoista löytynyt kiitettävästi. Iällä siis ei ole mitään tekemistä tämän kanssa, parikymppisiä tyttöjä suurin osa ;).
Aamulla kello soi 07:30, sitten vähän aamupalaa naamaan ja salille. Näillä reissuilla tykkään tehdä oikeastaan vain aerobista liikuntaaa, kotosalla sitten kyykätään. Aivan ihanaa kookosvettä löytyi paikallisesta ruokamarketista. Kolmen pakkaus 40 baht eli noin 0,90€. Ja hedelmäthän täällä ovat niin hyviä!
Salin ja suihkun jälkeen siirrytään uima-altaalle (olen enemmän uima-allas ihminen, niin mukavuudenhaluinen…). Siellä sitten luetaan lehtiä ja kirjoja, ja höpötetään, enimmäkseen ruoasta. Mietitään mitä syödään päivällä, ja mitä illalla, entä huomenna… Rankkaa, tiedän.


Tänään kävimme iltapäivällä kävelyllä, ihan hissukseen mentiin, ja silti sain pyyhkiä hikeä ylähuulen päältä ;). Oli kyllä kuuma, ei tuullut yhtään ja aurinko on tähän aikaan vuodesta pistävän kuuma.

Lopuksi vielä iltamarkkinoille syömään. Phat Thai 40 baht, grillivarras 35 baht. Halpaa! Herttinen sentään, kello on jo 20.45 täällä päin maailmaa, äkkiä unille. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.