6.3.2014

Ostolakko

Muutama vuosi sitten eräs ystäväni kertoi tuttavastaan, joka oli yhden vuoden ostolakossa. Asia jäi ajatuksiini, ja niinpä viime syksynä päätin pitää vuoden 2014 ostolakkoa. Eli ei uusia kenkiä, vaatteita eikä laukkuja, eikä muutenkaan mitään uutta turhaa! Poikkeuksena tietenkin alusvaatteet, bikinit (luetaan tässä tapauksessa alusvaatteisiin), hygieniatuotteet ja meikit. Kööpenhaminan ostokset olivat siis sallittuja ostoksia ;).

  Kaksi kuukautta on mennyt oikein hyvin, ei mitään ostohimoja eikä vieroitusoireita. Ja tuleepahan käytettyä vaatekaapin kätköjä paremmin. Ja vaatteitahan minulta löytyy, eli osasyy ostolakkooni oli myös jonkinmoinen ähky vaatteideni suhteen. Eikä ole pahitteeksi, kun rahaakin säästyy.


Neuleet Cos ja Acne
Nahkasaappaat Primeboots

Huivit By Malene Birger ja Mulberry
Kumisaappaat         Hunter

Silkkipaita Nannasan
Huivi    Burberry

Farkut      sitä sun tätä
Laukku      By Malene Birger

Jakku        Gant
Huivi     By Malene Birger


Farkkutakki     Zara
Huivi    Louis Vuitton

Jakku By Malene Birger
Laukku         Gilli


Toppi Sand


Yksi poikkeussääntö ostolakkooni on; jos miehelleni tulee pakottava tarve ja halu ostaa minulle jotain, saa hän sen tehdä. Vielä ei ole tullut. Ai niin, ja sisustusjuttuja saan ostaa!

6 kommenttia:

 1. Ihana blogi Reetta :) Toivottavasti saat oikein paljon lukijoita!

  VastaaPoista
 2. Toi Sandin toppi ja Gillin laukku: love !!! Saara

  VastaaPoista
 3. Kiva blogi sulla! Itsellä hieman samoja ajatuksia viime aikoina. Ihan ostoslakkoon en ole ryhtynyt, mutta jotain pitää tehdä kun vaatteita pursuaa joka tuutista. Alkuvuodesta olen pitänyt kirjaa ostoksistani ja ihan tarpeeksi on rahaa uponnut. Nyt kaikki ostokset tarkan syynin alla. Ja entisistä pitäisi päästä eroon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Juu kyllähän sitä ihminen pärjää aika suppealla vaatevarastolla, välillä on hyvä vähän "tuulettaa" ajatuksia ostamisen suhteen. Tuo kirjanpito on hyvä idea, ei voi huijata itseään.

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.