13.3.2014

Päivä Porvoossa

Vietin ystävättäreni ja hänen suloisen tyttärensä kanssa eilen ihanan päivän Porvoossa. Porvoo on ehdoton lempikaupunkini (niistä monista) kesäisin ja joulun aikaan. Eikä se ollut hullumpi eilenkään.

Kävimme syömässä lounaan Zum Beispiel delissä. Olen kuullut tästä paikasta pelkkää hyvää, enkä suotta, ruoka oli taivaallista. Tuoreet ja laadukkaat raaka-aineet, rento ja viihtyisä miljöö, perfect! Ostin sieltä mukaani luomukauraleivän, en kehdannut enää kolmatta kertaa hakea lisää leipää, niin hyvää se oli. Myynnissä oli paljon muitakin deli tuotteita. Zum Beispiel delin sivuilta netistä näkee päivittäin lounaslistan.

Ruokaa sulattelimme käyskentelemällä pitkin ihania mukulakivikatuja. Piipahdimme myös moniin kauniisiin putiikkeihin. Voi miten vanhat puutalot ovat niin sympaattisia!

Ja mikä auringonpaiste meitä helli koko päivän...
Nämä värit ovat niin kauniita!Takki Zara
Farkut Boss Orange
Kengät Diesel
Kashmirhuivi Arela (Arelalizza)
Tähän hotelliin "Pariisin Ville" on ehdottomasti tultava joskus yöksi. Istuskelimme kerran elokuisena iltana viinilasillisella hotellin viinibaarissa, ja saimme käydä kurkistamassa yhteen hotellin huoneista. Todella tyylikäs ja kotoisa hotelli, ja erinomainen palvelu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.