30.3.2014

Rakkaudesta jäätelöön

Voisin syödä litran jäätelöä yhteen menoon, tai no, silloin kun syön jäätelöä niin syön sitä litran yhteen menoon… Ihan parasta on Pappagallon lakritsijäätelö, sekä kotimainen melko uusi tulokas Kolmen Kaverin vadelmavalkosuklaajäätelö. Näiden kaverusten jäätelömakuihin kannattaa tutustua, ihan älyttömän hyviä kaikki. Ja muutenkin kannattaa tutustua näiden kavereiden tarinaan.
Jäätelöt tehdään käsityönä, ja raaka-aineet ovat puhtaita ja raikkaita lähellä tuotettuja, kotimaisilta tiloilta.

Tottakai Ben&Jerry's jäätelöt ovat myös suosikkejani. Rakastan sitä, että jäätelössä on kaikennäköisiä ja kokoisia "klimppejä" ja kastikkeita. Ainoastaan Pappagallon jäätelö on sileää. Joskus lisään siihen efektiä tuomaan lakupaloja sekä lakritsikastiketta.

Ja jos pakkasessa on tylsää vaniljajäätelöä (harvoin on), niin heitän päälle kourallisen suolapähkinöitä ja lämmintä kinuskikastiketta, kokeilkaa, on ihan mieletön yhdistelmä!Paremmin ei voisi tähän loppuun sanoa, kuin että "Rakkaudesta elämään ja jäätelöön", suora lainaus Pappagallon jäätelöpurkin kyljestä. Mutta aivan kuin minun kynästäni. <36 kommenttia:

 1. Suomalaiset ja italiaiset osaavat jäätelön teon. Vuosien jälkeen Suomessa käydessäni syön aina Valion mansikkajäätelöä, sitä joka tuo mieleeni lapsuuden kesäpäivät. -Lilly

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, Valion mansikkajäätelöstä tulee minullekin lapsuuden kesät mieleen, mikä onnen tunne.

   Poista
 2. Nam nam nam.... meillä on ihan sama jätskimakukin:)

  VastaaPoista
 3. Toi vaniljajäätelö+suolapähkinät+kinuskikastike on muuten superhyvä yhdistelmä eikä ollenkaan pahane lisäämällä vielä suklaahippuja tai suklaakastiketta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijjoii…. Hyvä idea, täytyypä kokeilla. On varmasti hyvää!

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.