29.4.2014

Kuistilla kukkii

Kävin eilen Plantagenissa ja toisessa, pienemmässä paikallisessa "kukkakaupassa". Ostin kaksi tuijaa isoihin ruukkuihin kuistin sisääntulon vierustoille sekä varrellisen marketan, belargonian, laventelin ja muratin.
En ole erityisen kiinnostunut puutarhanhoidosta (oi miksi, oi miksi Ilkka Kanerva kummittelet mielessäni, kun puhutaan niinkin ihanasta asiasta kuin puutarhanhoito). Puutarhanhoito ei siis kovasti houkuttele, joten tällainen ruukkutouhu sopii minulle hyvin, muutamat viljelyksetkin aion laittaa ruukkuihin kasvamaan, kirsikkatomaatit ja basilikat, ja jos oikein innostun, niin kuulemma perunaakin voi kasvattaa ruukussa!! Siihen tarvitaan toki iso ruukku.
Muutaman kukan aion vielä ehkä hankkia, mopo meinasi jo karata eilen, ja kiikutinkin kukkia takaisin, kun tulin tolkkuihin.
Tässä kuvassa näkyy hyvin kuinka aurinko on polttanut terassin laudat harmaaksi, ja kuistilla on kellertävämpi… Tuonne vasemmalle tulee ehkä se riippukeinu tai FAT BOY säkkituoli, onko teillä kokemuksia tuosta säkkituolista? Nämä ovat tekokukat, mutta kun ovat niin kauniit ja aidon oloiset, niin olkoot siinä ;).
10 kommenttia:

 1. Heh, mäkin ostin eilen muratteja ulos... kun Ikeasta löysin halvalla isoja. Laventelia pyörittelin käsissäni myös... Viime kesänää "löysin" hortensiat, ulkokukiksi siis - aion tänäkin vuonna hankkia moiset.. tai yhden jo ostinkin ja ihme kyllä on edelleen ulkona hengissä! Mutta jos kelit tästä kylmenevät lienee pakko roudata tuo vielä sisälle odottelemaan lämpimämpiä ilmoja. Noita runkomarkettoja mulla onkin ollut monta vuotta mutta viime vuonna kyllästyin kun aurinko paahtoi ne mulla aina ihan kuiviksi ja illat kului niitä nyppiessä :) Tosin, kaikki muuhan ON turhaa paitsi puutarhanhoito! Myös Ilen mielestä ;D

  Mitä tulee säkkituoliin niin mähän ostin meille taannoin joltain Hulluilta Päiviltä säkkituolin - kuvittelin sen olevan kauniin beigenharmaa mutta onkin sellainen armynvihreä (=ei niin kauhean kaunis) joten just eilen sain lenkillä idean roudata sen ulkokäyttöön! Saas nähdä miten kestää ulkona.

  Ja taas totean, että teillä on kyllä niin kaunis terassi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos taas :) , kyllä tuolla kovasti nautitaan olosta, toivotaan taas kaunista kesää.

   Hortensioita on minullakin ollut muutaman kerran, mutta onnistunut jotenkin tappamaan ne. Toisen kuolemasta osasin tehdä itse diagnoosin; hypotermia, jonka jälkeen kylmyyteen kuolema. Toisesta en osannut, kuoli vain.
   Toivottavasti tuo runkomarketta pysyy kuosissa.

   Ajattelin ostaa sen fat boyn "ulkoversion" valkoisena. En tiedä, mietintävaiheessa vielä...

   Poista
 2. Voi että on kaunis terassi. Eikä ole yhtään liikaa mitään, kaikki on niin balanssissa.
  Airi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti <3. Säkkituolin jos (ehkä) vielä ostaisi, niin kaikki hyvin. Tai se riippumatto!

   Poista
 3. Ihanan kutsuva terde:-D saara

  VastaaPoista
 4. Aivan upeat terassit teillä! Varrellinen margetta on kyllä ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tuo on kyllä kesäisin yhtä isoa olohuonetta.
   Pitää kait kiikutella turvaan noita kukkia vielä, jos luvataan pakkasöitä.

   Poista
 5. Kaunis kuisti ja kaunis talo, ek sisustus ennenkaikkea. tykkään kaikesta mitä sinulla on. Ihana viihtyisä, kodikas, tyylikäs ym.

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.