15.4.2014

Päätös ja pulma

Aikani kun huhkin katetun kuistimme kimpussa, niin sieltä lähti iso osa tavaroista ja kalusteista. Minulle on tullut jonkinlainen ähky kalusteiden ja kaikenmaailman lyhtyjen ja lasihurrikaanien suhteen. Enemmän tilaa, vähemmän tavaraa. Enemmän simppeliä, vähemmän krumeluuria.

Tuon lasitetun kuistin suhteen tein nyt kuitenkin päätöksen pitää jo siellä olevat kalusteet, istutaan sitten kaulat pitkällä liian matalalla, kuten edellisinäkin vuosina, haittaneeko tuo. Kaakkoon sieltä lensi biotakka, jota on käytetty tasan kolme kertaa, ja kaikki kolme kertaa istuttu etanolin hajussa. Lovely!

Lasitetun kuistin edestä lähti myös säilytysarkku, laatikosto sekä "sata" kynttilälyhtyä ja ruukkua. Nyt se on täysin autio ja tyhjä. Sellaiseksi se ei tule jäämään, mutta miten olisi vaikka riippumatto?Tässä siis kalusteet ja istuinryhmät, jotka saivat jäädä. Niihin olen edelleen tyytyväinen, pientä päivitystä teen tyynyjen suhteen, kulahtaneet heitin jo pois, ja tuohon rahin tyynyyn teetän uuden päällisen.Tässä tämä pulmallinen kohta nyt sitten on, eikös riippukeinu olisi aika ihana… Päiväunet, lintujen viserrys, lämmin kesätuuli ja autuas mieli. Vielä kun löytäisi sellaisen riippukeinun, jossa ei roiku kuin sipulit verkkopussissa, vaan sellainen leveä ja tukeva. Niin ja mitenköhän sen kiinityksen laita, no kulmasta kulmaan luonnollisesti, ähh, katsotaan mitä keksin!6 kommenttia:

 1. Tuo teidän terassi on niin ihana! Ja värimaailma niin kaunis... osaan kuvitella tuohon tyhjään tilaan sen riippukeinun ja päiväunet :) Ja sama täällä, yksinkertainen on kaunista :)

  Meidän pitäisi kunnostaa / vaihtaa / maalata terassilaudat (haluan ne mustiksi nykyisen ruskean sijaan - sopisi niin paljon paremmin talon ulkoasuunkin) ja hankkia vihdoinkin myös uudet kalusteen 20 vuotta vanhojen tilalle. Mustaa, harmaata, valkoista - siinä tuleva värimaailma. Toivottavasti, mies kun ei ihan vielä ole samaa mieltä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti.
   Minäkin olen alkanut haikailla mustan värin perään joissakin sisustusjutuissa… Pienissä määrin.

   Kyllä miehesi varmaan kohta on ihan samaa mieltä kanssasi ;)

   Poista
 2. Sitten Helsinki-päivänä mennään riippumattomyymälään. Ihan Kansallismuseon takana, Museokadulla. Luulen, että siellä on muitakin malleja kuin "sipulipusseja". ;) Riikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu!
   Sieltä haetaan riippumatto meille, ehkä teillekin toinen!

   Poista
 3. Se riippumatto on todella hyvä idea! Mistähän niitä saa? Olisko semmoisessa kuin Jackpoint, joka myy myös puutarhakalusteita ja on Espoossa?
  Mäkin haluun riippumaton mun parvekkeelle, no ei vaan:
  Airi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä käydä sielläkin väijymässä riippumattoja, siellä on paljon ihania juttuja!
   Juu laita ;)

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.