25.4.2014

Pikaruokaa

Olen salaattien ystävä, ja näin keväällä ja kesällä sen helpompaa arkiruokaa ei olekaan, kuin ruokaisa salaatti. Tänäänkin tämän salaatin tekoon meni ehkä max. 2min.
 Otin esille ison lautasen, sitten jäävuorisalaatti käsin reiluiksi repaleiksi (ei siis tarvita leikkuulautaa eikä veistä, suoraan lautaselle käsien kautta). Sitten rucolaruukku esille, ja koko nippu nyhtäistään taas käsin lautaselle. Minitomaatit puoliksi, nyt tarvitaan ensimmäisen kerran veistä, mutta ei lautaa, ne pystyy puolittamaan "ilmassa" lautasen päällä. Sitten avokado puoliksi, taas käsissä, mutta veitsellä, ei tarvita kuitenkaan leikkuulautaa. Avokadonsiemen veks, ja avokado salaattiin. Päälle vielä valmiiksi kuutioidut fetat purkista, vähän erilaisia suolattuja pähkinöitä, hyvää oliiviöljyä ja balsamicoa!
Siinä, pikaruoka on valmis, tiskiin vain lautanen ja haarukka sekä veitsi jolla puolitin tomaatit ja avokadon. Helppoa, nopeaa ja NIIN HYVÄÄ!<32 kommenttia:

  1. Pesetkö salaatin ja tomaatit? Pitäisi toki. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Salaatin olin jo pessyt ja kuivannut kuivauslingolla edellisenä päivänä, rucolaa en pessyt (luomu, eikä ollut multaa näkyvissä) ja tomaatit huuhtelen kun tulen kaupasta, ja laitan ne huoneenlämpöön astiaan esille (tomaatitkin luomu). :)

      Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.