10.4.2014

Yksi vanha ystävä ja kaksi uutta

Mitä vartalon hoitoon tulee, niin yksi parhaista tuotteista ihon kosteuttamiseen on Nuxen kuivaöljy. Tämä kuivaöljy on ollut suosikkini jo yli 10 vuotta. Vanha ja luotettava ystävä siis. Tykkään kyllä lotrata vartalovoiteidenkin kanssa, mutta tämän kuivaöljyn ehdoton huippuominaisuus on sen ihoon hetkessä imeytyminen. Ja tuoksu!!! Tuoksu on huumaava, ja ollut ilmeisen suosittu ominaisuus tuota tuotetta, koska tänä keväänä markkinoille tuli Nuxen hajuvesi, tismalleen sama tuoksu kuin tuossa kuivaöljyssä.

Nuxen kuivaöljyä voi käyttää myös kasvoille ja hiuksiin, varsinainen 3 in 1 pakkaus siis. Kuivaöljy sisältää mm. macadamiaöljyä, saksanpähkinäöljyä, kameliaöljyä, purasruohoöljyä, manteliöljyä sekä kuismaöljyä. Öljyjen ilotulitus!


Kaksi uutta...

Nuxen kuivaöljy on siis vanha ja hyväksi todettu tuote vuosien takaa, kahteen uuteen tutustuin juuri. Ostin kevääksi vähän köykäisemmän meikkivoiteen, Guerlainin Parure de Lumiere. Meikkivoide levittyy kuin unelma, ja antaa ihanaa hehkua ja valoa iholle, sekä kosteuttaa loistavasti. Peittävyys on juuri sopiva kevättä ja kesää ajatellen, ei liikaa, mutta peittää kuitenkin ihon pikku virheet.

Toinen uusi tuttavuus on Sisleyn värillinen huulivoide paksun kynän muodossa. Näitä kyniä on muutamana vuotena näkynyt enemmänkin eri meikkifirmoilla, mutta käsittääkseni Clinique on alunperin tämän huulipunakynän markkinoille tuoja. Oli miten oli, niin tämä Sisleyn kynä on ihan huippu, todella kosteuttava ja väriä tulee juuri sopivasti, ei liikaa, vaan väripigmenttisen huulikiillon lailla.Väri on aikas ärhäkän näköinen kuvassa, mutta koska kyseessä on huulivoide niin huulissa tämä on paljon kesympi.

2 kommenttia:

 1. Mä kans pidän tuosta kuivaöljystä ihan tosi paljon. Ja kiitos vinkistä, tuo kynänmallinen huulivoide vaikuttaa erittäin kiinnostavalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Riina! Kiitos kommentista.
   Lumenella on muuten myös tosi hyvät nuo huulivoidekynät. Ainakin viime kesänä löytyi valikoimasta.

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.