12.3.2016

Ihana aamu

Rakastan tätä keskustan asuntoa! Tämä vuokrayksiöhän hankittiin sen vuoksi, että matkustaminen joka päivä tuolta "maalta" alkoi tuntua hankalalta, kun palavereja oli jatkuvasti ja päivät venyvät tuon Reloven rakentamisen kanssa (työmiehet hoitavat fyysistä rakentamista, Noora ja minä sitä ei vielä näkyvää). Puhumattakaan, kun tulen viettämään tuolla tulevassa työpaikassani miltei jokaisen hetken, niin työmatkoihin en halua tuhlata yhtään ylimääräistä aikaa, saatika hermoilla parkkipaikkojen kanssa tms. Auto menee myyntiin ja kuljen kävellen sekä pyörällä. Auto on itseasiassa ollut jo "telakalla" jonkin aikaa. Helsingin keskusta ja auto = menetetyt hermot.

MrV pitää nyt taloamme pystyssä, ja käy moikkaamassa minua niin usein kun ehtii. Tämä on nyt tällainen aika ja hetki elämässämme, jonkinlainen etäsuhde ;)
Tänään lauantaina aamu on mitä ihanin. Kahvittelua, hidasta heräämistä, ehkä pitkä kävelylenkki ja työmaalle iltapäivästä. Ja aurinko, voi miten upeaa ja keväistä!

Keskustan kämpän sisustus on miltei valmis, vielä matto ja sohvapöytä, niin se on siinä. Sanoinko jo, että rakastan tätä kämppää, ja keskustassa asumista. Aikoinaan asuin Merimiehenkadulla, ja kaipuu keskustaan kyti sydämessä jatkuvasti. On tämä niin ihanaa!

8 kommenttia:

 1. ❤ olis ihana päästä käymään ja katsastamaan sun käden jälki ❤ saara

  VastaaPoista
 2. Niin tutun kuuloista. Me ollaan nyt nautiskeltu tästä Ulliksessa asumisesta kohta 8 kk. Edelleen kuljen Eiran rantoja ja keskustaa niskat kenossa, kun rakastan tätä arkitehtuuria ja fiilistä niin paljon! Mies nautiskelee viikonloppuisin tästä kaupungista, muutoin työ vie muualle :). Autoa pidin seisontavakuutuksessa Hernesaaren rannassa muutaman kuukauden kunnes päätin tosiaan myydä kun ei enää mitään käyttöä tuntunut olevan. Pärjätään kyllä yhdellä autolla, silloin kun jotain sellaisia menoja on. Sporat kulkee aika kivasti vaikka enimmäkseen vaan kävelen ja kävelen ja kävelen. Fillari täytyy kyllä kohtaa kaivaa esille. Etäsuhde on muuten tavallaan jonkin aikaa ainakin ihan jees <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sama täällä! Pää pyörii ja katse on ylöspäin, niin kauniita ovat vanhat talot.
   Autolla ei tee täällä kyllä yhtään mitää, kävely on niin ihanaa. Ja kesällä tosiaan pyörä.

   Etäsuhde on ihan ok, taitaa tehdä ihan hyvääkin ;)

   Poista
 3. Aijai!
  Taidan olla snadisti kade <3. Muistan sen Merimiehenkadun asunnon, oli se ihana. Pieni, mutta silti sinne mahtui se vanha pyöreä pöytä.
  Mä en malta odottaa nähdä relove, karkaan täältä isolle kirkolle junalla joku päivä. Nähdään pian!
  t. Riikka (systeri)


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on vähintäänkin yhtä ihana, tai oikeastaan kyllä ihanampi. Se valkoinen pöytä ei mahtunut tänne, siis asuntoon kyllä, mutta ovesta sisään ei :(

   Juu, tulet tänne sitten, kun olemme avanneet ja tulet myös katsastamaan kämpän, tervetuloa <3

   Poista
 4. Ihana kämppä, mäkin rakastan Stadia, Etelä-Helsinkiä! Espoo ei o kaupunki. 😊 Meillä on vieläkin mun miehen poikamiesboxi Merimiehenkadulla. Tosin meillä on siellä vuokralainen, ollut yli 10v ja hän sanoo, ettei halua muuttaa sieltä koskaan pois. Vanhempi lady, joka tykkää sijainnista ja vanhan talon tunnelmasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helsingissä on sitä jotain, olen korvia myöden rakastunut. Tää on mun city <3

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.