22.12.2016

Päivän kostyymi ja ajatuksia

Viime päivät ovat olleet pitkästä aikaa alakuloisia. Juuri, kun on voittajafiilis, niin alamäki odottaa. Olen kyllä tullut siihen tulokseen, että se on nyt tämä joulun aika, joka tekee olostani tukalan. Aika, joka ennen sai minut niin kovin onnelliseksi ja rauhalliseksi. Minua ei ole huvittanut kuunnella joululauluja lainkaan, riisipuuro ei ole maistunut siltä, miltä se ennen maistui, eikä sydämessäni ole sitä valtavan ihanaa tunnetta, jonka joulun aika minulle ennen toi.
Mutta onneksi tämä on vain väliaikaista, paska joulu tänä vuonna, ensi vuonna sitten taas ihan erilainen. Onneksi ylipäätään lähden jouluksi työreissuun, Thaimaahan. Se sopii nyt tähän elämäntilanteeseeni oikein hyvin.
Eilen purin tuntojani ystäväni kanssa lounaalla, se auttoi valtavasti. Jäsenneltiin yhdessä asioitani ja käytiin läpi, mitä niille tehdään. Ja sehän on kuulkaas kaikki ihan itsestä kiinni, että kuinka ne asiat ottaa ja kuinka niihin suhtautuu. No, sen olen tiennyt aina, mutta vaikeina hetkinä sen unohtaa ihmeen helposti. Miehet aion unohtaa hetkeksi kokonaan ja keskittyä vain itseeni. Johan tässä on pää pyörällä treffeistä ja pyörityksestä. Eihän se tee tällaiselle kaunosielulle hyvää.




Takki Moncler
Farkut Bik Bok
Huivi Cos
"Black is black"




Bad is bad
That I feel so sad
It's time, it's time
That I found peace of mind, Ooh
What can I do
Cause I'm feeling blue….

(Black is Black lyrics- Los Bravos)





Kaikesta huolimatta toivon kaikille
oikein rauhallista ja ihanaa 
joulun aikaa!





18 kommenttia:

 1. Upea olet ja järkevä kaiken lisäksi. Panosta itseesi ja vietä erilainen joulu Thaimaassa. Mulla joulu menee kaaoksessa. Kahdeksan henkeä mökissä ja itse ravintolassa tiskin takana!

  VastaaPoista
 2. Nyt täytyy todeta, että I so feel you. Minullakin on niin alakuloinen olo juuri nyt, enkä keksi mitään muuta syytä kuin joulun. En ole ihan samassa elämäntilantessa kuin sinä, mutta itsellänikin tämä haikeus liittyy osin ihmissuhteisiin. Kun se kiiltokuvamalli on vaan, että joulua vietettäisiin lähimmäisten, tärkeiden ja rakkaiden ihmisten seurassa. Mutta eipä toteudu minulla. En ole yksin, mutta en myöskään saa olla siellä tai niiden seurassa, jossa haluaisin. Olisi onnenpotku, jos olisi työ, joka pitäisi joulunpyhät kiireisenä. Onneksi tämä vuonna joulu on lyhyt. Nauti sinä Thaimaasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinua…
   Toivottavasti joulusi on edes vähän siedettävä ja mukava. Syö hyvin ja herkuttele <3

   Poista
 3. Vielä uudelleen haluan toivottaa sinulle Reetta hyvää joulua! Ja aivan mahtavaa, että saat viettää joulusi Thaimaassa. Saat välimatkaa kotimaahan ja Thaimaassa joulu on aivan varmasti erilainen - siellä poolin reunalla ihanaa drinksua nauttiessa :-)
  //Nanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Nanna.
   Hyvää joulua sinullekin.

   Poista
 4. Lämmintä Joulua Sinulle Reetta sinne Thaimaahan! Blogisi kauniita kuvia ja mietteitäsi olen seuraillut vuoden verran. Itsekin olen erotilanteessa, ja samoja fiiliksiä kokenut kuin sinäkin. Kokeile mietiskelyä tai joogaa ja syö terveellisesti edelleen, niin pysyt hyvässä vireessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Ihanaa joulua sinulle, ja tsemppiä tilanteeseesi.

   Poista
 5. Lämmintä Joulua Sinulle Reetta sinne Thaimaahan! Blogisi kauniita kuvia ja ajatuksia olen vuoden verran seurannut, itsekin olen erotilanteessa ja kokenut samanlaisia fiiliksiä. Kokeile mietiskelyä tai joogaa ja syö terveellisesti edelleen, niin pysyt hyvässä vireessä :)

  VastaaPoista
 6. Olet onnekas, kun sinulla on ihania ystäviä ympärilläsi, joihin voit tukeutua vaikeina hetkinä. Ihanaa Joulua sinulle Reetta ja nauti lämmöstä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, olen niin mielettömän kiitollinen ihanista ystävistäni. Se ei ole itsestäänselvää, että ystäviä on ympärillä, onnellinen ihan jokaisesta.

   Hyvää joulua sinulle.

   Poista
 7. Kaunosielu on kaunis niin sisältä ja ulkoa ja se oikea tulee, kun on tullakseen. <3 Ihanaa, että mieli on parempi, elämä on sellaista vuoristorataa, etenkin, kun isosta surusta on vielä niin lyhyt aika. Paljon lämpöisiä halauksia ja muista, että täällä ollaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana sinä, kiitos. Ja kiitos kun olet tukena ja olemassa.

   Halaus ja joulun toivotus.

   Poista
 8. Omannäköistä ja omaehtoista joulua, sinne jonnekin!! :) <3


  t.Rva46

  VastaaPoista
 9. Miehet kannattaa unohtaa niin pitkäksi aikaa, kunnes "Herra Sopiva" ilmaantuu maisemiin. Hänen löytäminen kestää, kestää ja kestää, mutta on kaiken "tuhlatun" ajan väärti. Usko minua :)
  Phuketin joulu oli minulle elämys, joskus silloin, vuonna se ja se...
  Onnellista ja Parempaa Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toivottavasti ei ihan ikuisuutta kestä ;)


   Kiitos
   Hyvää uutta vuotta sinulle myös.

   Poista
 10. Mistä oot ostanut tuon vitriinin? :)

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.