14.1.2017

Mauritius

Voi pojat! Siitä on ainakin 7 vuotta, kun meillä viimeksi oli talvilentoja Mauritiukselle. Pidin paikasta jo tuolloin, nyt rakastuin Mauritiukseen, tai lähinnä niihin merimaisemiin ja ilmastoon. Pidän sen kuivasta ilmasta, tuulesta ja kauniista valosta. Turkoosi meri ja sen ihan kohina ja tuoksu vielä lisänä. Kuivalla ilmalla tarkoitan lähinnä sitä, että hiki ei samalla tavalla läsnä, kuten esim. Thaimaassa.
 Tällä reissulla pysyin koko ajan hotellilla, nautiskelija luonne kun olen, niin haluan vain pötkötellä ja ihailla meren kauneutta, lukea kirjaa ja välillä pulahtaa mereen. Aktiiviset tyypit varmasti kiertävät koko saaren ja näkevät jotain muutakin. Minä kun olen hedonisti, niin makoilen vain hotellin omalla uimarannalla, nautin olemisen onnesta, siitä että voi vain olla ja kääntää kylkeä.Vaikka olisin tuolla kolme viikkoa, niin varmasti käyttäytyisin aivan kuten nytkin; chillaillen ja nautiskellen.
 Voi sitä huokailun määrää, kun ilmaisin onneani kollegoilleni. He kuulivat kymmeniä kertoja, kyllästymiseen asti; "rakastan tätä paikkaa, rakastan merta, rakastan tätä valoa, katsokaa nyt, eikö olekin ihanaa".


Toivon sydämeni pohjasta, että minulla on vielä Mauritiuksen 
yöpyvät tänä talvikautena.

13 kommenttia:

 1. Ei ihme että olet innoissaan, näyttää ihastuttavalta!

  VastaaPoista
 2. Luin otsikon "marituksesta" ja ajattelin että kirjoitat konmarituksesta :'D Ihanalta näyttää ja toivon että pääset Mauritiukselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih :)

   Konmarituksesta minulla ei valitettavasti ole mitään sanottavaa… Mielenkiintoiselta se kyllä vaikuttaa.

   Poista
 3. Hei! Voi ihanuus mitä kuvia! Kaksi viimeistä päivää olen tuijotellut Tui:n sivuilta noita maisemia..niin on kaukokaipuu!
  Mari

  VastaaPoista
 4. Ihana Mauritius. Sinne minäkin joskus haluan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon, että pääset. Varmasti jonain päivänä.

   Poista
 5. Ah mitä maisemia, eipä ihme että olet innoissasi! Toivottavasti pääset yöpyvälle pian uudestaan, varmasti antaa lisävoimia Suomen talveen. Aasiaa kuivemman ilman takia olen itsekin miettinyt että toi vois olla ihan kiva kohde ja yks kaveri oli siellä just itse asiassa teidän kyydillä viime viikolla ja kehui paikkaa kovasti. Miten kauan muuten Mauritiukselle lentää - onko Helsingistä suora yhteys vai pysähtyykö kone matkalla jossain?
  -Marie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuo kummasti antaa lisävoimia, valo ja kauniit maisemat.

   Suora lento kestää TUI'lla noin 12 tuntia, riippuu tuulista. Eli voi kestää vähemmänkin. Suosittelen lämpimästi, on aivan huikean ihana paikka.

   Poista
 6. Voi hitsi mikä paikka!!!!!

  Aivan mielettömiä kuvia :)

  VastaaPoista
 7. Kysyn jatkuvasti mieheltäni, että montako kertaa elämässä on mentävä naimisiin päästäkseen häämatkalle? 1. Liian köyhiä, 2. Liian kiireisiä.... ehkäpä ensi kerralla 😀. Mauritius on haaveena! T.Annika 😀

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.