5.1.2017

Uusi vuosi

En ole juuri koskaan ollut mikään uuden vuoden lupausten tekijä, saatika höpöttänyt mistään "new year, new me" fraaseista. Vuosi vaihtuu, aurinko nousee, aurinko laskee ja muutkin planeetat käyttäytyvät kuta kuinkin samanlailla. Mutta tämä uusi vuosi oli jotenkin merkityksellinen minulle. Jo pelkästään se, että ex mieheni läväytti avioeron kasvoilleni juurikin vuosi sitten, uuden vuoden aattona. Ja se, että vuosi 2016 on tähän asti elämäni tuskaisin, täynnä muutoksia suuntaan ja toiseen, erittäin epävakaa ja onneton vuosi. Minulle oli tärkeää saada päätökseen viime vuosi, ikäänkuin ympyrä sulkeutui, ja minulle tuli tunne ihan konkreettisesta uudesta alusta.

Tosin mitään rituaaleja en suorittanut, en polttanut poroksi mitään, enkä sylkenyt mihinkään suuntaan. Join lasin shampanjaa ja menin aikaisin nukkumaan, koska seuraavana aamuna oli klo 05 herätys. Keskiyöllä heräsin valtavaan rytinään ja jyskeeseen, hymyilin vähän aikaa; vuosi taisi vaihtua…

Niin, toivon tästä alkaneesta vuodesta parempaa, kuin viime vuosi. Toivon iloa ja onnea, hauskoja hetkiä ja tapaamisia, sekä paljon aikaa läheisten kanssa. Se on parasta se, ihmiset minun elämässäni.


Skål på den saken.
10 kommenttia:

 1. "Edessä on sata ovea, tuhat tietä. Valitse sydämelläsi, punnitse tunteella, käytä hiven järkeä. Ovet on tehty avattavaksi, tiet tallattavaksi, elämä elettäväksi. Jos erehdyt, uskalla itkeä, uskalla nauraa, uskalla muuttaa suuntaa. Ei mikään kasva ilman vettä, ei ihminen kypsy kyynelittä. Mutta silti odota parasta, äläkä pelkää pahinta, niin saat mitä ansaitset."
  Iloa uuteen vuoteen Reetta!
  //Nanna  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Nanna <3

   Onnea sinunkin uuteen vuoteen!

   Poista
 2. Olen seurannut blogiasi alusta asti, ja nyt kommentoin ensimmäistä kertaa :). Minulla on nimittäin ihan samanlainen vuosi takana, mieheni ei vain ihan heti ilmoittanut erohalujaan vaan kohteli minua kuin ilmaa syyskuuhun asti, jolloin tein päätöksen ja muutimme tyttäreni kanssa uuteen kotiin. Takana olivat myös omat potkut, teini-ikäisen tyttären ahdistus- ja paniikkihäiriöt... ajattelin ihan samalla tavalla; kunhan nyt saadaan tämä p...a vuosi pakettiin, niin vuosi 2017 aloitetaan uusin mielin! Ja kyllä se varmasti meille poikii kaikkea kivaa - kaikkea hyvää sinun vuoteesi 2017!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi.. Ikävä kuulla. En voi sanoa muuta, kuin aika parantaa.

   Kiitos, oikein paljon onnea ja ihania asioita sinunkin uuteen vuoteen.

   Poista
 3. Parasta mahdollista mahdollisuuksien vuotta 2017 💙

  VastaaPoista
 4. Vanhat jää taakse ja uudet ovet avautuvat!Katso eteen älä taakse.Hyvää ja onnekasta uutta vuotta!

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos.

   Samoin sinulle <3, josko nähtäisiin tänä vuonna...

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.