15.3.2017

Nämä värit...

Fiilistelen usein maisemien ja luonnon värejä. Esimerkiksi Suomen kesäyössä on ihan tietty tunnelmansa väreineen ja tuoksuineen, äänineen, välillä sen tunteminen menee ihan ihon alle. Siinä on jotain niin taianomaista, että sitä ei pysty selittämään, se täytyy vain tuntea.
 Sama on Meksikon (Cancun) auringonlaskussa, tuo vaaleanpunaisen ja turkoosin yhdistelmä, suorastaan maagista. Niin kaunista katseltavaa ja fiilisteltävää, meren aallot ääninä, suolan tuoksu, ihmisten puheensorina ja naurahdukset… Karibianmerellä värit ovat nämä, Thaimaassa auringonlasku on taas ihan eri.
" I wanna dance by water 'neath the Mexican sky
Drink some Margaritas by a string of blue lights
Listen to the Mariachi play at midnight
Are you with me, are you with me? "8 kommenttia:

 1. Ihanat värit, todella! Meille merta rakastaville kauneimmat luonnon värit löytyvät usein meren ääreltä, eri puolilta maailmaa eri sävyissä. Esim Suomen kauniit kesäidyllit tuoksuineen ovat vertaansa vailla, mutta itse tykkään katsella merta myös myrskyssä tummana ja kuohuvana. Meri väreineen ympäri vuoden mielen rauhoittajana ei petä koskaan, ei ihme että monet puhuvat ns "horisonttihoidosta", niin terapeuttista se on <3.
  -Marie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin, meri kuohuvanakin on niin kaunis. Ja sen tuoksu, voi että… Minulla ei tarvitse olla meren äärellä mitään musiikkia tai puheseuraakaan, voisin katsella merta itsekseni kauankin, ihan yksinkin.

   Poista
 2. Heh, minulle tuli ihan tuo sama laulu mieleen, kun katsoin kuvia. Ensi keväänä, merkkipäivän kunniaksi, haaveilen Karibian matkasta. Ei varmaankaan Meksikokaan olisi hullumpi vaihtoehto. Kummasta tykkäät enemmän? Ja miksi?

  Eikö sinua ikinä kyllästytä jatkuva matkustaminen? Minulla on jonkun verran työmatkoja ja jos niitä on ollut paljon, niin ei huvita lähteä enää lomareissuille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikista eniten tykkään Mauritiuksesta, sitten Meksikosta. Molemmat ovat ns. kuivia ilmastoltaan, ei niin hikisiä ja kosteita, kuten Thaimaa. Mutta se on tietysti henkilökohtainen mielipide, minun aineenvaihdunnalleni Thaimaa on hyvinkin hikinen ;)

   Ei minua kyllästytä, tämä on elämäntapa. Ja ihan hyvin jaksan matkustaa vapaallakin. Mutta rakastanhan niitä koti-iltojakin yli kaiken!

   Poista
 3. Voi aistia ihanan lämpimän iltatuulen kuvista!

  Kiitos näistä tunnelmakuvista, minun on iso ikävä jo kesää :)

  VastaaPoista
 4. Hei!!!

  Kyllä kaukokaipuu valtaa mielen näitä kuvia katsellessa ... eli täytyy ruveta suunnittelemaan seuraavaa matkaa :-) Suositteletko Karibiaa - onko mukava kohde matkustaa esim perheen kanssa ? Syksyllä tulee 50 täyteen ja olisi kiva lähteä jonnekin pidemmälle ;-) Minne ne vuodet ovat muuten kadonneet :-D

  Terkuin, Nanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karibia on kyllä aivan ihana. Ilmasto on kuiva ja miellyttävä.

   Sanos muuta, mihin vuodet katoavat….

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.