24.3.2017

Paitamekosta on moneksi

Ostin tämän paitamekon muistaakseni syksyllä/talvella Kööpenhaminan & Other Stories liikkeestä. On ollut erinomaisen hyvä ostos. Kokeilin sitä tänään myös paljailla kintuilla, ja hyvin menee mekostakin. Sitten jos haluaa säväyttää, niin voi vaikka kietoa vyön ympärille.
 Näen silmissäni jo kauniin kesäpäivän, terassin, lasin (laseja) roséta, ystäviä, naurua, iloa ja minulla yllä tämä paituli…aaah kesä, tule jo, mikset jo tule?

paita & Other Stories
farkut Boss Orange
kengät Hope
9 kommenttia:

 1. Heissan, mistä nuo sinun kivat sandaalit? Näyttää tosi hyviltä tuon paitamekon kanssa, tyylikäs aikuinen nainen! Mukavaa kevään jatkoa toivottaa Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi. Ne on Stockalta, Tampereen Stockalta. Tosi hyvät jalassa, tolppakoron ansiosta.

   Poista
 2. Minulla on käyttämätön Gantin paitamekko kaapissa, ja ehkä se sopii myös farkkujen kans. Kiitos vinkistä. Ja ehkä voisi sopia ohuiden tiukkojen housujen kanssa.

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis ja herkkä kuva sinusta tuo viimeinen ja paituli sandaalien kanssa kesällä on nro 1 !!!

  Mukavaa viikonloppua .... toivottaa, Nanna

  VastaaPoista
 4. Kun lähdet työhösi aina muilta kentiltä kuin Suomesta, onko crewnne ei-suomalainen? Eli onko työkielesi englanti, ruotsi jne?

  Saammeko joskus lukea seikkaperäisen postauksen työviikostasi, millaista oikeasti on pitkällä lennolla ym? 😊

  T.Rva46

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt talvikaudella, kun olen lähtenyt tai palannut Britteihin, niin miehistö on ollut brittejä, työkieli on silloin englanti.
   Sitten, kun lennämme Skandeista, niin työkieli usein ruotsi. Tanskalaisten ja norjalaisten kanssa puhun kyllä englantia...

   Poista
 5. Minullekin pisti heti silmään, että onpa kaunis kuva tuo jossa paituli on mekkona! Jotenkin tosi herkkä ja elegantti.

  Sinulla on ihana blogi, olen jostain syystä löytänyt sen (ja sinut) vasta ihan lähiviikkoina. Kiitos blogistasi ja instastasi, toivon sinulle kaikkea hyvää!

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.