13.4.2017

Hiusteni hoidosta

Lukijoiltani on tullut myös toiveita postaukseen koskien hiuksiani. Olen vaalentanut hiuksiani aikuisiällä aina, sillä luonnollinen värini on hiirenharmaa, maantienharmaa, ei minkään värinen… mitä näitä nyt on. Lapsena olin ihan pellavapää, mutta vähitellen hiukseni ovat vähän tummuneet, ei tosin niin tummaksi, että niitä tummiksi kannattaisi sävyttää. Sen virheen tein nuorena naisena, ja kun hiukset alkoivat kasvaa, ja tyvikasvu tuli näkyviin, niin oli kuin hiukset olisivat leijuneet päässäni, ei hyvä. Platinablondina olen viihtynyt nyt jonkin aikaa, tykkään tästä kylmän sävystä kovasti.


Ylläpidän kylmää sävyä tällä Fudge violet toning shampoolla, se 
on väriltäänkin siis lilaa. Paras tämän genren shampoista. Huippu ja
erittäin hoitava on tämä Sebastianin hoitoaine, penetraitt. Thaimaasta ostin 
näitä Doven kapseleita, jotka laitetaan pyyhekuiviin hiuksiin.
Kapselin sisällä on kosteuttavaa öljyä, en tiedä saako näitä Suomesta,
jos saa, niin ostakaa, erittäin hyvä tuote!
Ja tällä ruusuöljyllä hoidan hiuspohjaani. Ei tee päänahkaa
lainkaan rasvaisen tuntuiseksi, tuoksuu taivaalliselta
ja sivelen myös hiusten pituuteen. Toimiva tuote.

4 kommenttia:

 1. Käytätkö tuota öljyä päänahan kuivumisen ja hilseilyn estämiseen? Pitäisi löytää joku hyvä tuote päänahalle joka tosiaan ei rasvoittaisi vaan ainoastaan hoitaisi, vaikea rasti. 😏 Paratiisillista Miamin lomaa!😄

  T.Rva46

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytän tuota ihan päänahan hoitoon, minulla ei ole hilsettä kuitenkaan. Varmasti sopisi siihenkin. Käytän myös hiusten pituuksiin.

   Poista
 2. Sun tukka on kyllä ihana! Itse aina stressaan hiustenvärjäyksestä ja sen terveellisyydestä, mutten pysty olemaan värjäämättäkään. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3. Niin, kaikesta sitä voisi stressata, jos siihen lajiin lähtee. Minä en osaa stressata oikein mistään. Ihanat hiukset sinullakin!

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.