14.6.2017

Mitä saisi olla?

Rakkaat lukijani, kuten kerroin joku postaus sitten, niin nyt pyörähtää isompi pyörä blogini suhteen. Ulkoasu tulee vähän muuttumaan, nimi pysynee samana, vaikken enää valkoisessa talossa asukkaan (no Lönkan talo on kermanvalkoinen, ja tietysti sisustus). "Mentorini" sanoi kauniisti, että voihan se olla tavallaan mielen tila, tuo valkoisen talon Reetta, kuulostaa lohdulliselta ja hyvältä, pidetään siis se.

 Mutta nyt haluan kysyä teiltä hyvät lukijat, että mitä te haluatte lukea ja nähdä? Mikä nelikymppisen naisen elämässä kiinnostaa, haluatteko asukuvia, ruokajuttuja, elämänmakuista pohdintaa? Te lukijat  olette se, miksi haluan tätä tehdä. Haluan, että edes joku ihminen saa vinkkejä, lohtua, tsemppiä, rohkeutta tai ihan mitä vain hyvää minun blogini kautta. Olisin kiitollinen, jos vastaatte, että mitä te haluaisitte blogini teille antavan, mistä siis haluatte minun postailevan?

33 kommenttia:

 1. Jatka samaan malliin! Muoti tietysti kiinnostaa, mutta myös pohdinnat elämästä ovat mielenkiintoista luettavaa. Kirjoitatpa mitä tahansa, täällä luetaan jokainen juttu. Olen lukenut jo vuosia blogiasi, mutta nyt vasta kommentoin ensimmäistä kertaa.
  Aurinkoisin terkuin, Pia S

  VastaaPoista
 2. Blogisi on nykyiselläänkin tosi hyvä! Paras seuraamani. Toivon siis edelleen vaate-kuulumis-pohdinta-viikon intagram- juttuja. En niinkään ole ruokajuttujen tarpeessa nykyistä enempää. Matkakuvasi ovat myös kivoja! Kiitos kivasta ja virkistävästä blogistasi!

  VastaaPoista
 3. Asukuvat aina inspiroi, ruuanlaitto ei kiinnosta minua ollenkaan mutta matkakuviesi mukana matkustan ympäri maailman. Elämänmakuinen pohdinta sekään ei ole pahaksi, aina lukioiden joukossa on ihmisiä joiden on helppo samaistua lukemaansa ja saada asioille uusia näkemyksiä. Jatka vaan samaan malliin. Aurinkoisia kesäpäiviä

  VastaaPoista
 4. Samaa mieltä Pia S:n kanssa. Kaikki mitä kirjoitat kiinnostaa, kun se on sydäntäsi lähellä ja aitoa :)

  VastaaPoista
 5. Matkajutut aina kiinnostaa sekä muoti+sisustus.Ja ihan muutkin kivat mukaansatempaavat jutut!Terkkuja lomareissulta Miamista!

  VastaaPoista
 6. Juu, komppaan edellistä kirjoittajaa. Muoti ja matkakertomukset kiinnostavat, tietysti myös kotisi. Pohdintasi elämästä ja sen värikkyydestä iloineen ja suruineen on mielenkiintoista luettavaa myös. Eli jatka samaan tyyliin. Ihanaa kesää sinulle! ❤

  VastaaPoista
 7. Hei ja kaikki nuo kolme aihealuetta on niitä joita on kiva täältä lukea. Aurinkoisia kesäpäiviä sinulle! T:Anne.H

  VastaaPoista
 8. Kuten juurikin edelliset kommentoijat-älä ainakaan lähde siihen pelkkään käsilaukku-geelikynnet- soopaan ! Pidä se 4kymppisen naisen linja, ihanaa arkea pikkujuttuineen, työsi & matkat, tätä...hyvä tulee !

  VastaaPoista
 9. Jatka samaanmalliin ainakin instaviikko ja asukuvien osalta lisäksi on hyvä että olet laittanu itsestäsi ja sisustamisesta jne. Ne tuo hyvin vaihtelu ja monipuolisuutta mutta minä kannatan painotusta kahdella ensimmäisellä asialla. T. Larissa :)

  VastaaPoista
 10. Samaa toivon kun edellisetkin, matkakuvat ja kuulumiset matkoilta on mielenkiintoisia, asukuvat ja elämänpohdinnat myös, jatka vain näin.

  VastaaPoista
 11. Hellou. Sun kuvat on ihania eli niitä paljon. Onnistut jotenkin aina jokaiseen kuvaan saamaan sielun ja tunnelman. Love it❤ Saara

  VastaaPoista
 12. Olen ihan samaa mieltä kuin edelliset kommentoijat. Ihanaa kun postaat noista kaikista aiheista ja laitat niin ihania kuvia <3 -Maarit

  VastaaPoista
 13. Sinun blogisi on ollut niin ihanaa luettavaa iloineen ja suruineen, kauniine kuvineen. Jatka vain samaan malliin. Toiveena tietysti että päivityksiä olisi useammin. Ihanaa kesää sinulle Reetta! <3 - Carita

  VastaaPoista
 14. Ehjää ei tarvii korjata! ;-) Matkakuvat on oma ykkössuosikkini, mutten muista yhtään postausta joka ei olisi ollut hyvä, joten mikäli vaan mainostukset pidät poissa niin vikaan et voi mennä.

  T.Rva46

  VastaaPoista
 15. Minua kiinnostaa lentoemännän työ. Tykkään katsella kuvia kohteista ja lentokoneen "sisuksista" :D Lapsena haaveammattini oli lentoemäntä ja siihen oli jopa edellytyksia. Elämä kuitenkin vei eri suuntaan.

  Olen jo mummoikäinen ja oikeastikin mummo, mutta en ole koskaan ollut lentokoneessa enkä kovin läheltä edes ole nähnyt niitä. Kaikki aihetta sivuavat kirjat olen lukenut mitä kirjastosta löytyy ja tietenkin ohjelmat ja dokumentit katson myös.

  Tykkään kyllä asukuvistasikin ja semmosta perusarkijutustelua on kiva lukea.
  Ihanaa kesää sinulle!
  t: Mummeli

  VastaaPoista
 16. Hei Reetta,

  kaikki käy :) ja komppaan kaikkia edellisiä kommentoijia. Blogisi on ollut tähänkin asti ihan huippu!

  Onnea siis uuteen Valkoisen Talon Reettaan :)

  T. Johanna

  VastaaPoista
 17. Ps. Instasta, ihanan kesäisestä kahvittelevasta ikkunaprinsessakuvasta katselin että sinun oma hiusväri näyttää tosi kauniilta :-)

  T.Rva46

  VastaaPoista
 18. Sinun blogisi on nykyisellään ihana. Jatka samaan omaan tyyliisi. Blogisi on kyllä jo tähänkin asti ollut suosikki numero 1!

  Jaana

  VastaaPoista
 19. Matkajutut kiinnostaa erityisesti, vaatteet (sulla on ihana tyyli!). Lisäksi kiinnostaa miten liikut ja mite n usein (näytät aina niin fressiltä ja hyväkuntoiselta). T.Nina

  VastaaPoista
 20. Jatka samaan malliin. Tykkään matkustelusta, hyvästä ruoasta, Helsingistä, aidosta elämästä ja vaatteista...
  Jatka samaa aitoa linjaasi.
  Käyn päivittäin kurkkimassa onko uusia postauksia tullut.
  T: Sari W.

  VastaaPoista
 21. Asukuvía, sisstusjuttua ja vinkkejä hyvistä sisustus ja vaatekaupoista maailmalta. matkavinkkejä...

  VastaaPoista
 22. Jatka samaan tyylin, se tekee blogistasi omannäköisesi! Toive on itsekäs: toivon blogilistasi pysyvän sivupalkissa! Ihanaa kesää ja juhannusta!

  VastaaPoista
 23. Moni on kommentoinutkin, jatka samaan malliin.
  Pidän itse, että blogissa olisi matkustelua, vaatteita, ruokaa, aitoa menoa, arkea....Koska itse pidän Helsingistä, niin Helsinki-postaukset kiinnostaa myös.
  Sun blogi on niin kiva, käyn päivittäin katsomassa onko uutta postausta tullut.
  T: Sari W.

  VastaaPoista
 24. Samaa mieltä muiden kanssa, blogisi on hyvä tällaisena:) Mietin miksi se on paras kaikkien erittäin hyvien blogien joukossa. Kauniit asut ja kuvat, sujuva teksti, sopivasti persoonallisuutta (näitä on muillakin), maalaisjärkinen, rehellinen, itsenäinen (näillä erotut!), kirjoitat sopivan tiiviisti (tätä kaikki eivät aivan yhtä hyvin osaa;)) ja blogista välittyvä asenne elämään on ihailtavan tasapainoinen ja positiivinen. Mainosten puuttuminen lienee plussa sekin, mutta mielestäni blogista ilman muuta pitää saada korviketta työlle, joten lisää vaan yhteistyötä ym jos se tuntuu luontevalta, olen varma että osaat senkin hyvällä tyylilläsi siten että mainoksille allergisimmatkin lukijat pitävät niistä:D

  VastaaPoista
 25. Kuten edellä mainittu jo monta kertaa, jatka samaan malliin! Tykkään erityisesti asukuvistasi sekä matkajutuista, mutta mikään muukaan ei ole aiheuttanut allergiaa ihanaa blogiasi kohtaan. ;) Vaikutat aidolta, ihanalta ihmiseltä! Speciaalilta!

  VastaaPoista
 26. Aikuisen naisen pohdintaa elämästä ja elämää iloineen ja suruineen, ostoksia, asukuvia, tyyliä,kauneusvinkkejä. Näistä minä tykkään eniten :) t. Anna

  VastaaPoista
 27. Mä taas kaipaan nimenomaan reseptejäsi, edelleen moni aiempi säännöllisessä käytössä.

  Muutkin, erityisesti matkahommelit, kiinnostaa!

  Terv. Anu

  VastaaPoista
 28. Tykkään blogistasi!!!
  Siinä on kuvia just oikea määrä (ei liikaa samanlaisia). Aiheet on ollut vaihtelevia niinkuin elämässä on.
  Kotisi näyttää kauniilta, voisitko kuvailla enemmänkin?! Kauneusvinkit on ollut hyödyllisiä. Kiitos niistä!
  Kauniita päiviä sinulle.

  VastaaPoista
 29. Olen lukenut blogiasi jo kauan, ja erityisesti pidän monipuolisista aiheista. Ilman sinua en edes tietäisi Tintån vuohenjuustopizzasta tai Reloven olemassaolosta! Elämän ilot ja surut ja maailman menot ovat sitä parasta antia. Ja valkoisia taloja tulee ja menee, mutta sinä pysyt!
  Terv Turun Annika

  VastaaPoista
 30. Hei, tämä on just täydellinen blogi!

  Sisällössä on juuri riittävän ihania juttuja, joita on ihana katsella ja joista voi itsekin haaveilla, mutta ei mitään liian kliseisiä tai ylitäydellisiä, joita ei voisi saavuttaa. Olen varmasti jonkinlainen wannabe lentoemäntä ;) ja/tai utelias stalkkeri, sillä viihdyn parhaiten My day -tyyppisten juttujesi parissa - pienien tai pidempien. Monipuolisuus on ehdoton valttisi! Ja rentous! Ja hyväsydäminen ja kaunis tapasi kirjoittaa asioista! Minä vaan tykkään! Ja erityisesti siitä, että tämä on SINUN blogisi, sinun elämästäsi. Ei kaupallinen mainosalusta lukuisine yhteistöineen. Tokihan yhteistyöt sopivat useimpien blogien sisältöihin ihan hienosti (esim. yksi suosikkini Noora&Noora), mutta ihan kaikki bloggaajat eivät osaa tehdä niitä taiten. Sellainen ilmeinen rahastusmeiniki on vastenmielistä. Sille saralle siis malttia ja ekstrasti vaivannäköä :)

  Aurinkoa kesääsi! -Kaisa (nelkyt ja risat)

  VastaaPoista
 31. Hei, Ihana blogi jota nyt olen ruvennut tiiviisti seuraamaan. Kauniita kuvia ja sopivasti kaikkea. Jatka samaan malliin

  -eija-

  VastaaPoista
 32. Hei ! Kiitos Ihanasta blogista. Olen nyt ruvennut seuraamaan tiiviimimmin. Kuvat ovat kauniita ja kaikkea on sopivasti, jatka samaan malliin !

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.