27.8.2017

Kohti uutta

Niin, taas on pieni suuri rohkea teko tehty elämässä. Jättäydyin pois nykyisestä lentotyöstäni, ja vaihdoin firmaa. Työ jatkuu siis samana, koska lentotyötä en voisi kuitenkaan koskaan lopettaa. Sen minä opin reilu vuosi sitten kantapään kautta. Mutta lentoreitit muuttuvat, työkaverit vaihtuvat, tuttu ja turvallinen jää taakse ja kaikki on uutta, mitä tuleman pitää. Minulla on ihan äärimmäisen ristiriitainen olo, koska olin maailman onnellisin vuosi sitten, kun palasin lentotöihin. Ja olen ollut koko vuoden erittäin kiitollinen ja tyytyväinen tuohon päätökseen alkaa taas lentämään. Minut otettiin avosylin vastaan, ja toivotettiin lämpimästi tervetulleeksi takaisin. Nyt kuitenkin jouduin sanomaan näkemiin, ja itkuhan siinä pääsi, kun ilmoitin asiasta. Tuntui jotenkin petturuudelta sanoa, että lähden nyt pois.
 Mutta siis,  elämässä on mentävä eteenpäin, haluan edetä urallani ja halusin juuri tuohon yhtiöön töihin. Se oli minun haaveeni, ja se toteutui. Odotan innolla kaikkien uusien kollegojen tapaamista, ja ihan kaikkea uutta, mitä on luvassa. Ihan huikeaa. Ensin on muutaman viikon mittainen kurssi, jossa opetellaan uudet konetyypit ja päntätään manuaaleja.
 Kaikista suurin ikävä tulee työkavereita, meillä on ollut aina niin huippua porukkaa töissä, että ei työpäivät ole tuntuneet aina edes töiltä, koska niin hauskaa ja hilpeää on monilla lennoilla ollut. Puhumattakaan stopeista, huikeita paikkoja on päässyt näkemään ja asumaan ihanissa hotelleissa, syödä dinneriä kivan miehistön kanssa, upottaa varpaat Thaimaassa hiekkaan rantabaarissa, ihastellen upeita auringonlaskuja. Näitä muistoja ei minulta kukaan voi viedä pois, niitä kannan sydämessäni aina.
35 kommenttia:

 1. Onnea uuteen 😊

  VastaaPoista
 2. Onnea uuteen ��

  VastaaPoista
 3. Onnea uuteen työhön, kiva kun ammatti pysyy samana. Kerran olen ollut kanssasi samalla lomalennolla , paluu oli Phuketin kentältä ja jo silloin luin blogiasi. Olit juuri sellainen minkä kuvan olin sinusta saanut. Mukavaa uutta aloitusta työssäsi👍🤗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti <3

   Ja kiva, kun ollaan oltu samalla lennolla ;)

   Poista
 4. Onnea uusiin haasteisiin!

  VastaaPoista
 5. Valitettavasti/onneksi mitään ei saa,jos ei mitään uskalla. Onneksi on hyvät muistot ❤️

  VastaaPoista
 6. Onnea uusiin haasteisiin <3 Siipesi kantavat sinut niin pitkälle kun vain haluat:)

  Iloista uutta viikkoa!

  Toivottaa, Johanna

  VastaaPoista
 7. Rohkeutta tulevaan! Kun uskaltaa tehdä muutoksen, avautuu uusia ovia <3

  VastaaPoista
 8. Voi onnea uusiin haasteisiin. Varmasti saat taas uusia, ihania työkavereita ❤️

  VastaaPoista
 9. Reetta rakas - paljon onnea tulevaan ja kiitos aivan ihanista yhteisistä lennoista - sä olet niin super nainen, että! t. Titta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Titta <3

   Kiitos, kiitos kaikesta ihanasta, jota olemme kokeneet. Sä oot huippu.

   Poista
 10. Ihanaa Reetta, onnea uusiin kuvioihin!!!tv. pia

  VastaaPoista
 11. Vau, olet kertakaikkisen rohkea kyllä, tyytyväisenäkin uskallat katsoa uutta kohti!

  Silloin se on vaikeinta: kun periaatteessa kaikki (erittäinkin) ok, mutta jokin tunnistamaton hiertää... Omalla kohdalla justiin sellainen tilanne eikä kuitenkaan rohkeutta muuttaa asioita. Selityksiä roppakaupalla, talous, ikä, kollegat jnejne. ;) Ehkäpä sitä sitten kuitenkin vielä vaaka kallistuu positiivisen puolelle kun lähtökiihdytystä ei ole tullut.

  Valtavasti onnea uuteen, nyt enää kutkuttaa mikä on uusien siipiesi väri! <3 :)


  t.Rva46

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, nämä on kyllä isoja asioita elämässä. Vaikka kaikki on ollut hyvin ja olen ollut onnellinen työssäni, niin silti joku kummallinen tunne ajoi minua tätä kohti. Hyvä kummallinen tunne.

   Rohkeutta sinullekin kaikkeen, mitä nyt päätät tai olet päättämättä tehdä.

   Poista
 12. Onnea uuteen. Ihan varmasti tutustut uusiin ja saat ihania uusia ystäviä.

  VastaaPoista
 13. Onnea tulevaan Reetta! Olet muuten harvinaisen paljon energiaa ja iloa pursuava nainen, blogiasi ja instaasi on voimaannuttavaa seurata! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.

   Voi elämä, kauniisti sanottu. Voi kuinka hyvän mielen sait mulle. Nyt juuri on niin sekavat tunteet kaikesta uudesta , mitä on tapahtumassa. Välillä itkettää ja välillä naurattaa.

   Mutta siis kiitos.

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.