18.8.2017

Tapahtuu ja paljon!

Elämässäni sattuu ja tapahtuu taas, hyvässä. Ainoastaan hyvässä, luojan kiitos. Mitään kuraa en jaksaisikaan enää suodattaa, ainakaan ihan hetkeen. Kerron tämän siksi, koska en ole taas ehtinyt päivittää blogiani niin usein, kun haluaisin. Mutta syksyllä sitten, kuten aiemmin kirjoitinkin, niin blogiasiat tulevat vähän muuttumaan. Ja niistä muista kerron sitten, kun on sen aika. Vihaan tällaista, että "minullapa on jotain asiaa, mutten kerro, hihihihiii". Sellaista teinimeininkiä, mutta sorry, näin tämä nyt menee. Kerron ihan pian kuitenkin!
 Tämä kesäkin meni ihan hujauksessa, muistan vielä viime elokuussa, kun henkinen elämä oli yhtä he***ttiä, niin sanoin ystävälleni, että odotan kovasti ensi kesää. Ja onhan tämä kesä ollutkin aivan ihana, on ollut kevyt ja helppo hengittää. Elämä on taas maistunut suurimmaksi osaksi makealta mansikalta. Niin paljon en ole ehtiny tehdä asioita, joita olisin halunnut tehdä, mutta ensi kesänä sitten.
 Niin, uuden äärellä ollaan pian, enkä voisi olla yhtään innostuneempi kuin nyt olen. Kiitollinen, onnellinen ja niin kovin tohkeissani. Katse kohti tulevaisuutta, kirkkaana ja uteliaana.


6 kommenttia:

 1. No nyt oli sellainen teaser, että me kaikki sun lukijat kihistään uteliaisuudesta! ; ) Ihania muutoksen tuulia sinulle tähän syksyyn!

  VastaaPoista
 2. Hyvän teaserin heitit, kihistään uteliaisuudesta siihen asti kun hyvät uutiset paljastuu😄 ja voi vitsiläinen kuinka hykerryttävää on ihania syksyn tuliaisia odotella, täälläkin! 💛 Rakastan muutenkin alkusyksyä ja tänä vuonna erityisesti monta isoa juhlan aihetta, sydän täynnä iloa. Joten voin vähän uumoilla miltä sinusta ehkä tällä hetkellä tuntuu😏

  T.Rva46

  VastaaPoista
 3. Olipa hassu, lähes sanasta sanaan sama ajatus ja vielä samaan aikaan Marjukan kanssa! 😄 We will stay tuned... 😁

  T. Rva46

  VastaaPoista
 4. Odotellaan uutisia :D Ihanaa viikonloppua!
  Hennah

  VastaaPoista
 5. Hui!!! Jännän äärellä ollaan - ja uutisia odotellen ;)
  Mukavaa viikonloppua!

  Toivottaa, Johanna

  VastaaPoista
 6. Vau, nyt kyllä jäin miettimään että mitä...mutta onneksi vinkkasit, että hyviä!
  Marjukka ekalla kommentillaan vei sanat minunkin suustani.
  Mutta muista se, että et ole meille lukijoillesi mitään velkaa. Kerrot kun hyvältä tuntuu ja tai olet kertomatta. Ihanaa kesän loppua sulle, Tiina

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.