30.9.2017

Normi arki

Nonniin, viimeisetkin testit ja koelennot on suoritettu hyväksytysti, ja normaali arki on taas käsillä. Ei enää jatkuvaa pänttäämistä ja jännitystä, että pääsikö kokeista läpi. Olen ihan oikeasti ollut vähän stressaantunut, koska tässä on ollut kyseessä kuitenkin iso osa elämää, työpaikka meinaan. Kokeet eivät ole mikään läpihuutojuttu, niistä on oikeasti päästävä läpi. Turvallisuus on kaikista tärkein asia lentämisessä, ja sitä tosissaan tankataan päähän oikein kunnolla. Ja jos et pääse läpi, niin se on bye bye. Uutta työtä sitten vain hakemaan. Niin ja siis normaali ja normaali arki, lentävän henkilökunnaan arki ei kait koskaan ole "normaali". Yhtälailla se on edelleen laukkujen pakkaamista, purkamista ja hotelliöitä, nyt vain enimmäkseen kotimaassa. Ja hyvä niin.
 Olen lentänyt nyt jo muutaman päivän, ja tykkään tästä uudesta firmasta ihan hirmu paljon. Upeita tyyppejä ja kivaa työtä. Olen happy! Ja olen niin innoissani, kun blogikin alkaa nyt elää taas säännöllistä elämää. Olen ihan fiiliksissä ja ideoita täynnä. Toivottavasti siellä on vielä lukijoita, muitakin kuin äiti ja isä.
 Joku muuten ihmetteli, että eikö kerran lentoemäntä ole aina lentoemäntä. Mutta ei, kyllä se kurssi käydään aina joka lentoyhtiön kohdalla, tosin untuvikot käyvät hieman pidemmän kurssin. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että kurssit saavat riittää, ja toivon olevani tässä firmassa hamaan tulevaisuuteen asti. Jos se vain minulle suodaan. Kiitos ja amen.

Tässä olen matkalla kotiin ensimmäiseltä työvuoroltani,
helpottunut ja onnellinen.8 kommenttia:

 1. Paljon onnea Reetta! Nyt voit nauttia työsi hedelmistä😊 Mukavaa viikonloppua! Terv Pia

  VastaaPoista
 2. Onnea uusiin haasteisiin, pääasiahan on, että olet tyytyväinen valitsemaasi muutokseen 👍☀

  VastaaPoista
 3. Täällä ollaan ja pysytään:)
  Onnea uudelle työlle ja upeaa syksyä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana, ja hyvää syksyä sinulle!

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.