2.9.2017

Tasaista kiitos !

Olen nyt viikon ollut uuden äärellä. Tunteet ovat olleet aikamoista vuoristorataa, välillä itkettää ja välillä naurattaa. Vaikka halusinkin juuri tätä, ja haluan edelleen, uuteen lentofirmaan töihin, niin silti kaikki on jotenkin sekavaa ja tunteikasta. Ovathan nämä suuria elämän päätöksiä, ja juuri se, että hyppää tutusta ja turvallisesta uuden äärelle, vaikka lentotyötä onkin, on mieltä myllertävää. Mielessä käy tunteet, että mitä ihmettä olen mennyt tekemään? Oliko tämä nyt järkevää? Pääsenkö kokeista edes läpi? Apua, onpa kaikki jotenkin vaikeaa, uuden oppiminen meinaan.
 Olen ihminen, joka ei saa kiksejä epämukavuusalueen puolelle menemisestä. Olen aina ihmetellyt, että kuka muka tykkää?? Pidän kaikesta, joka on mukavuusalueellani. Tykkään tasaisesta ja loivasta arjesta, tykkään tilanteista, jotka eivät kovasti muutu. Siis perusarjessa. En kaipaa ilotulitusta, valokeiloja, enkä shampanjaa (no sitä khyyllä). Mutta ymmärrätte mitä tarkoitan. Kuitenkin yli 1,5 vuotta elämästäni on ollut yhtä suurta myllyä. Avioero, firman osakkuus ja sen tajuaminen, ettei minusta ole yrittäjäksi, takaisin lentotyöhön ja nyt tieten tahtoen taas uuteen. Huh, vähempikin riittäisi. Ja ihan itsehän minä olen näihin tilanteisiin ajautunut, mutta toivon tiettyä seesteisyytä ensi vuodelle, tai ihan jo loppuvuoteen kiitos.
14 kommenttia:

 1. Malta vähän kyllä se sitten palkitseekin

  VastaaPoista
 2. Ole onnellinen siitä, että olet terve ja vielä kauniskin eikä ikäkään paina, opit uusia asioita ja elämää on vielä vuosikymmeniä edessä, älä tee mitään mistä et tykkää, neuvoo jo "tukevasti"eläköitynyt 73v 👍💝👌

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki toki, olen kyllä kiitollinen ja onnellinen ihan kaikesta.

   Poista
 3. Rakas mussukka, kyllä se tasainen arki sulle vielä hyvässä mielessä koittaa ❤ t. Saara

  VastaaPoista
 4. Just tuollaista se on, uuden äärellä, kamalaa!!! Mutta onneksi yleensä jo hyvinkin pian kivaa ja ihanaa. Tavallisen tasaisen onnellisen ennalta-arvattavan arjen ja juhlan yhdistelmän rakastajalle muutokset nostaa stressipisteet ja verenpaineen taivaisiin! Mutta ajattele että siellähän sinun paikkasi onkin😉💛 Kohta jo hanskaat asiat rutiinilla ja sitten saa vaan nautiskella. Olla häpeämättömän ylpeä omasta rohkeudestaan mennä epävarmuusvyöhykkeelle, ja sen ottamisesta haltuun. Se tunne on kuin kuohujuoman ensi noste😃

  T.Rva46

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että! Kiitos taas aivan ihanasta kommentistasi ja viisaista sanoista. Olet kyllä huippu. Mä saan näistä aina ihanaa viisautta ja ajateltavaa, näistä sinun kommenteistasi.

   Poista
 5. Myrskyjen jälkeen koittaa vielä tasainen poutasääkin💚

  VastaaPoista
 6. Heippa Reetta! Muista että muutos vaatii aina paljon aikaa ja kärsivällisyyttä, kiitä itseäsi joka päivä ja aseta pienempiä välitavoitteita! Asioilla on, onneksi, tapana järjestyä :) Mukavaa viikonloppua kaikille! terv. Pia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos tästäkin ihanasta kommentista. Tuntuu niin mukavalta, kun te annatte näitä viisaita ajatuksia. Kiitos.

   Poista
 7. Voi että mikä kirjoitus.minä olin neljä vuotta ikeassa töissä ja nyt vaihoin elokuussa työpaikkaa. Voisin niin samaistua sun kirjotuksen sisältöön. Uuden alku on niin rankkaa, tuntuu että tilanne ei helpotu koskaan. Tuntuu yhdeltä draamalta koko homma. Toivottavasti tasaisuus odottaa minuakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, samassa veneessä siis ollaan.

   Toivon sinullekin tasaista ja loivaa loppuvuotta. Sekä onnea ja ihanuutta kaikkeen tulevaan. Hyvin me vedetään ;)

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.