13.9.2017

Väliaikatietoja

Hello hello! Täällä ollaan, hengissä... (just ja just). Nyt on kyllä jäänyt niin puolitiehen blogijutut, että anteeksi siitä. Mutta ei tässä muuta voi. Aamusta iltaan opiskellaan, sitten nukutaan. Jossain välissä syön litran jäätelöä, ainoa lohturuoka joka menee kunnolla alas suusta. En muistanutkaan kuinka hemmetin raskasta kaiken uuden oppiminen on, ja kaikesta vanhasta, jota on tankattu 11 vuotta kaaliin, niin siitä irti pääseminen. Saatika jokainen aamu tolkuttoman aikaisin sängystä ylös nouseminen. Toki aikaisia aamuherätyksiä ammattiini on aina kuulunut, mutta ei viittä aamua peräkkäin, ja nyt jo kolmatta viikkoa. Sanoinkin kurssikavereilleni, että 13 tuntia kestävä Thaimaan lento ei väsytä tippaakaan niin paljoa, kuin 8 tunnin koulupäivä.
 Mutta viimeisiä päiviä viedään, nämä testit on läpäisty, ja vielä muutama on edessä. Sitten voin ylpeänä pukea uuden univormun ylleni. Ja olla osa suomalaista lentoyhtiötä. Olla osa jotakin, josta voin ylpeänä kertoa. Sitä ennen kuitenkin vielä sormet ristiin, että läpäisen loputkin koitokset.
 Ja sitten vielä, kun elämä tästä kohta tasapainoittuu, niin alkaa kunnon blogitouhu taas. Kiitos, kun jaksatte olla siellä. Kiitos, kun tykkäätte lukea blogiani. Pian alkaa taas päivän kostyymit pyöriä, sekä innostus kokkailuun palailee. Sisustuskin tuntuu taas ihan kivalta, hyvä tästä vielä tulee.22 kommenttia:

 1. Peukutan molemmilla peukuilla ����

  VastaaPoista
 2. 👍👍 molemmilla peukuilla !!

  VastaaPoista
 3. Kyllä sä läpäiset. Hienosti sä vedät.

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä! Hyvin se menee! :)

  VastaaPoista
 5. Täällä ollaan , keskity rauhassa opintoihin <3 Voimahalit <3

  VastaaPoista
 6. Tsemppiä testeihin, sä hehkut! :)

  VastaaPoista
 7. Onnea, kahmaloittain!!!!!!! Olikin vähän mulle oudompi lentoyhtiö mutta varmasti lennättää tyylillä ja tunteella☺❤ välillä em.jääneet Finskillä vähän vajaaksi..😂

  Pääsetkö tästedes lähtemään Helsingistä suoraan?

  T.Rva46

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos.
   Kaikilla yhtiöillä parasta yritetään, ja turvallisuus ennen kaikkea.

   Juu, lyhyitä lentoja pääosin, ja Helsingistä. Ei enää jet lagejä. Kovasti tietysti töitä, mutta ei enää aikaerorasitusta. Olen niin onnellinen.

   Poista
 8. Hyvä hyvä Reetta, täysillä etteenpäin!!! Terv:) Pia

  VastaaPoista
 9. Tervetuloa sinivalkoisille siiville, näin oletan;)) Itsekin aiemmin yrityksessä työskentelin rekrytointien parissa ja usean lentoemännän/stuertin yhtiöön valitsin. Mukavaa hommaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinivalkoiselle Norralle ;)

   Rakastan lentotyötä, kyllä!

   Poista
 10. Onnea & tsemppiä lopputesteihin & uudelle uralle! Blogiasi on kiva lukea :)
  Paljon iloa syksyysi
  toivottaa iiamiia

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.