14.10.2017

Levain

Helsingin Punavuoreen avautui keväällä aivan ihana leipomo-ravintola Levain. Siitä tuli heti suosikki lounaspaikkani. Mukaan kotiinviemisiksi olen ostanut myös törkeän hyviä leipiä ja leivonnaisia, suosikki leivos on mielestäni ehdottomasti "pasteis de nata". Kerran söin ne jo matkalla kotiin, ei ehtinyt ruokapöytään asti. Suosittelen lämpimästi lounasravintolaksi, sekä ostamaan kotiin tuoretta leipää. Olipa tämä valittu uusimman Glorian ruoka&viini lehden vuoden 2017 parhaaksi leipomoksikin. Eikä ihme. Muutama päivä sitten olin ystäväni, sekä hänen bebensä kanssa Levainissa lounaalla. Bebe on kyllä vielä nestemäisellä ruokavaliolla. Mutta me nautimme maukkaasta lounaasta, sekä toistemme seurasta. Liian kauan oli taas kulunut, kun olimme nähneet toisiamme. Vaikka asumme vain kivenheiton päässä toisistamme.

Minä söin munasämpylän, joka oli täydellisen mehevä. Ystäväni söi maukkaan salaatin.

Tässä nämä herkkuleivonnaiset.

4 kommenttia:

 1. Mmmmmm....näyttää herkulliselta! Tuore leipä on kyllä ihan parasta vaikkakin viime vuosina on ollut paljon keskustelua leivän terveellisyydestä ja lihottavuudesta. Kohtuus kaikessa on mun mielestä parempi kuin ääripäät😊 Makoisaa viikonloppua kaikille! Terv Pia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Levain on niin <3

   Ymmärrän gluteenin välttelyn, jos sille on allerginen. Muuten olen sitä mieltä, että leipä on todella ok, sekä leivokset. Napaan vain!

   Poista
 2. Levain on kiva -ja leipä... ah niin herkullista!

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.