1.10.2017

Syksyn rakastaja

Kesä on ihanista ihanin vuodenaika, ihan paras, mutta kyllä minä syksyäkin rakastan. On niin ihana pukeutua; kietoa paksu huivi kaulan ympärille ja kääriytyä pehmoisen villatakin syleilyyn. Nautin siitä, kun ilma on kuulas ja raikas. Jokaisella hengityksellä tuntuu, kuin happi kulkeutuisi ihan jokaiseen soluun. Ulkoilun jälkeen poskissa on raikas puna, ja illalla on ihana kääriytyä vilttiin kynttilöiden hehkuessa lämpöistä valoaan.
 Luonto on kaunis, ja vaikka muuten en ole mikään väri-iloittelija, niin syksyistä maisemaa ihailen. Silti, kesä on kyllä aivan liian lyhyt, siihen kaipaisin lisäkuukausia. Viime kesä meni jotenkin minulta ohi, taas.6 kommenttia:

 1. Hei kesä meni ohi minultakin, et siis ole ainoa! Hain eilen itselleni sormikkaita ja totesin, että en ole niitä edes kesäsäilöön laittanut. Ensin odotin kesää, sitten ilmojen lämpenemistä ja sitten olikin kesä ohi... Nyt sitten vaan takkatulta ja kynttilöitä..

  Ihanaa syksyä sinulle Reetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin suunnitteli tekevänsä kaikkea kesäistä ja nauttivansa kuukausitolkulla, mutta nopeasti se meni. Ja hellepäiviä vain muutama.

   Ihanaa syksyä sinulle myös <3

   Poista
 2. Sinähän kirjoitit aikasemmin että nautit kesästä paljon niin miten se meni muka ohi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nautin nautin. Mutta ohi se meni, aivan liian nopeasti ja aivan liian vähän kesäisiä päiviä!

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.