25.10.2017

Vamos!

Jos johonkin olen hulluna, niin kenkiin, olen aina ollut. Saankin kiitollisena olla mukana Vamos- kenkäkaupan kanssa yhteistyössä, sekä antaa teille lukijoilleni mahtavan alekoodin heidän nettikauppaansa sekä kivijalkaliikkeeseensä. Kävin Tampereen reissullani Vamoksen Hämeenkadun liikkeessä, ja ihastuin näihin nilkkureihin ikihyviksi. Voin kertoa, että ovat sitten ihan super hyvät jalassa, ja vieläpä päheät! Menevät näin farkkujen kanssa, tai sitten paksut sukkahousut ja mekko päälle. Avot!
 Olen aina ollut tarkka kengistäni, siis että ovat nahkaa, hyvät kävellä, sekä laadukkaat. Tämä kenkäpari täytti kaikki kriteerit. Tutustu ihmeessä mahtavaan kenkävalikoimaan Vamoksen nettisivuilla, ja hyödynnä alekoodi REETTA25, saat 25% alennuksen nettikaupasta, tai kivijalkaliikkeestä Hämeenkadulla, mainitse tällöin kassalla REETTA25. Alennus on voimassa 12.11 asti.
 Kävin ystäväni kanssa kuvailemassa Pyynikin harjulla maisemia, sekä samalla näitä kenkiä asukuvineen, mikä sen parempi paikka kuvailla Tampereella, kuin Pyynikki ja Pispala. Lapsuuden hoodeilla.
Kengät So What, Vamos (saatu)


10 kommenttia:

 1. Aivan mahtavat popot ja paljon muitakin kivoja löytyi nettikaupasta... Varmaan pakko tilata, kiitos alekoodista:) Ovatko normaalia kokoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan :)
   On kyllä ihania kenkiä. Ja nämä vastaavat kyllä täysin kokoaan.

   Poista
 2. Vamosista olen tilannut lenkkarit, keväällä jäi harmittamaan yhdet kengät joita en tilannut heti - ja sitten kokoni olikin jo loppu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se niin on, että heti täytyy tilata ;)
   Ei saa jäädä miettimään. Joskus meinaan tapahtunut sama.

   Poista
 3. Päällä oleva takki on hauska....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Monclerin takki, jonka ostin joitakin vuosia sitten. Rakastan edelleen.

   Poista
 4. Tampereen reissu onkin tiedossa marraskuussa, joten täytyypä poiketa liikkeessä. Kiitti vinkistä! Täällä yksi kenkähullu myös.
  Mageet kengät muuten sulla. Style Reetta!

  Jaana (pitkästä aikaa kommentoimassa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti. Käy ihmeessä <3 Vamoksessa.

   Ja kiva, kun kommentoit!

   Poista
 5. Mäkin peukutan sun takille Reetta, ihan huippu kiva🖒terv Pia

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.