10.10.2017

Ylipolven saappaat

Aluksi vieroksuin kuvissa ylipolven saappaita, olivat jotenkin "halvan" oloiset, jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Minulle tyyli on kuitenkin se mihin pyrin, tyylikästä on minusta enemmän yllä, kuin vähemmän. Ja ylipolven saapaskuvat olivat ennemminkin mauttomia, kuin chic. Sitten bongasin Pinterestistä kivoja ylipolven saapaskuvia. Alkoivat tuntua pian omalta jutulta. Ja pian löytyikin Högl:n täykyt, eli täydelliset saapikkaat Stockalta, se oli menoa sitten. Ihonväristen sukkahousujen kanssa en osaisi näitä pitää, mutta nämä 200 denierin mustat sukkahousut ovat perfect, ja tietysti farkut, kuten edellisessä postauksessa näkyy. Vielä kun löytyisi ylisuuri paksu neule, joka on polviin saakka, niin avot!6 kommenttia:

 1. Näyttää hyvältä! Mulla just sama, enkä ole vieläkään lämmennyt niin paljoa, että itselleni ostaisin. Toinen samanmoinen on nuo ruutubleiserit... pahus kun tuli heitettyä kaikki ysäribleiserit veks - tosin niissä taisi kyllä olla hirveät olkatoppauksetkin :D

  Onko tuo allaoleva KappAhlin mekko? Mä nimittäin kokeilin tuollaista ja kävin palauttamassa kun takertui niin sukkahousuihin kiinni... harmitti ihan älyttömästi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mä olen lämmennyt nyt niin, että haluan jo toisetkin, matalat. Ruutubleisereihin mä en ole vielä syttynyt..

   Juu, tämä on KappAhlin mekko. Mulla ei takerru, mutta jos takertuisi, niin käyttäisin sellaista sähköisyyden poistajaa. on huipputuote!

   Poista
 2. Joo, noi saappaat on tyylikkäät, ei niinku Pretty Woman leffassa ne muoviset! Kattelin että aika hintavat, mutta varmaanki pitkäikäiset kun huoltaa hyvin, vai mitä. Terv, Pia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, joo ne Pretty Woman saapikkaat ovat aika hc-kamaa ;)

   Juu, kyllä nämä hintavat ovat, mutta minulla on periaate ostaa kengät ja takit, sekä laukut hyvälaatuisena, ja ne yleensä maksavat sitten vähän enemmän. Ja huollan kyllä ahkerasti nahkakenkiäni.

   Poista
 3. Tyylikkäät saappaat! Ihastelen ylipolvensaappaita muilla, mutta itselleni en ole vielä ollut valmis niitä hankkimaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Niin minullakin kävi, että ensin vieroksuin ja sitten ihastuin.

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.