21.11.2017

40

Voi pyhä jysäys, huomenna se tapahtuu! Täytän 40 vuotta, tsiisus. Ei se ole minulle mikään ongelma, ainoastaan se, että miten ihmeessä aika kulkee niin lujaa, ihan liian nopeasti. Vaikka olen jo vuosia, vuosia sitten tehnyt itselleni lupauksen nauttia jokaisesta hetkestä täysillä, ja elää kuin viimeistä päivää (äiti aina sanoo, ettei tarvitse elää kuin viimeistä päivää, ja minä sanon että miksi ei voi), niin silti aika vain hujahtaa. Tai ehkä juuri siksi. No, ei auta kuin yrittää pysyä kyydissä ja nauttia.

 Edellinen postaus herätti ihastusta, miten rohkeasti kerroin taas elämästäni ja unelmistani. En osaa muutakaan, kuin siis olla aito ja avoin, tässä ja nyt, unelmoida ja kertoa niistä unelmista kaikille. Olen koko aikuisikäni ollut sitä mieltä, ja tuntenutkin niin, etten halua lapsia. Viimeisen vuoden aikana on ollut jännä olo, että kyllä minä sittenkin taidan haluta. Oli kyse sitten iästä, elämäntilanteista, siitä mitä olen joutunut kokemaan, tai ihan mistä vain, niin en voi muuta sanoa, kuin että katsotaan mitä tuleman pitää. Toivoen ja uskoen, muuta en voi. Meni niin tai näin, niin lupaan nauttia elämästä tästäkin eteenpäin sama polte rinnassani, kuten aina ennenkin, täysillä ja keskittyen vain positiivisiin ja hyviin asioihin. Kuten nyt pimeimpään aikaan, saan valtavaa onnea ja hyvää fiilistä kynttilöistä ja kotoilusta. Oikeastaan rakastan pimeää(kin). Rakastan elämää, ihan sen kaikkia sävyjä, niitä synkimpiäkin. Sillä,  kun on käynyt kunnolla pohjalla, niin on taas vähän enemmän kiitollisempi kaikesta, mitä on. Onnellinen tässä ja nyt.
Ja jos nyt ihan totta puhutaan, niin on tuo 40 minulle sellainen ongelma,
etten mielestäni ole 40. Tuo näyttää numeronakin aivan liian isolta. Ajatuksena oudolta.

10 kommenttia:

 1. Onnea ja iloa syntymäpäivääsi Reetta!

  Jaana

  VastaaPoista
 2. Lämpimät onnittelut Nelikymppiselle <3 Toiveesi toteutukoon :)

  T. Johanna

  VastaaPoista
 3. Onnea, olen onnellinen 55v elän parasta aikaa nyt.
  Rouva 55

  VastaaPoista
 4. Onnea onnea Reetta! Kyllä siihen ajatukseen tottuu ajan myötä!

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea Reetta!! Toivottavasti kaikki ihanat unelmasi toteutuvat😍 terv Pia

  VastaaPoista
 6. Onnea onnea onnea!!! Kaikki irti, juhlaviikot alkuun ja keuhkojen täydeltä Aikuinen nainen mä oon..... 😀❤🎁🎉🎂

  T.Rva46

  Ps. Kynttilöitä puhaltaessa lähtee hiljainen toive sinne jonnekin..🙂😙

  VastaaPoista
 7. Onnea ja kaikkea ihanaa elämääsi😍 Toivon että toiveesi totveutuvat👍

  VastaaPoista
 8. Onnea <3
  Hennah

  VastaaPoista
 9. Voi teitä parhaassa iässä olevia. Itse täytin torstaina 54 vuotta. Ihmiselämä on lyhyt ja tässä iässä toivoo enää, että saisi terveitä päiviä mahdollisimman pitkään.

  T. Ekaa kertaa kommentoiva Espoosta.

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.