14.11.2017

Päivän kostyymi

Tykkäisin kovasti, jos talvet olisivat leutoja. Sellaisia, että ulkona tarkenee esim. nahkatakilla, ei tuulta eikä sadetta. Nooh, tammi- ja helmikuussa voisi sataa lunta, ja ihanteellinen lämpötila olisi -5 astetta, ei tuulta. Aurinkoisia päiviä vain. Mutta eihän se mene niin, tänä syksynäkin on ollut jos jonkinlaista myräkkää; vettä, lunta ja pirunmoista tuulta. Tämä asu olisi kuitenkin sellaisen ihanneilmaston syksyasu, muutama sellainen päivä on tänä syksynä ollut. Ehkä kaksi.
saappaat Högl
nahkatakki vintage kirppislöytö
tekoturkisliivi Lindex
farkut Diesel
pipo Samuji6 kommenttia:

 1. Juuri tuollaiset säät minäkin mielelläni ottaisin - vaan ei taida ihan heti tiedossa olla. Nahkatakki on upea kirppislöytö. Senkin ottaisin mielelläni;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaveeksi taitaa jäädä tällaiset ilmastot.. Nahkatakki on kyllä superlöytö <3

   Poista
 2. Upea look, toi pipo on ihan huippu, hyvä ostos! Hyvää joulunodotusta ja mukavia fiiliksiä muutenkin! toivottelee carita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ja tämä ei itseasiassa ole SE beanie, joka kaikilla on, vaan vähän ohuempaa mallia. Ei siis niin tatti. Kiitos kuitenkin <3

   Poista
 3. Tuo Samujin pipo on todella makee, katselin sitä jo Saran blogissa.

  Jos joskus eksyt Vaasaan lennoillasi niin laita viestiä! Olisi todella kiva treffata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Tämä ei siis ole se ihan super paksu pipo, vaan vähän ohuempi, vanhempaa mallistoa. Kiitos kuitenkin. Täytyy ehdottomasti tavata, jos näin käy, että Vaasaan lennän yöpyvälle.

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.