20.12.2017

40 plus

No niin! Syksyllä kirjoittelin, että blogissa tapahtuu vähän muutoksia tulevaisuudessa. Ja tässä se nyt tulee; olen saanut kunnian liittyä blogiyhteisöön 40+ blogit. Aivan mahtavaa! Siellä on sellaisia blogeja, että minulle on suuri kunnia olla joukossa mahtavassa, ja mikä ihaninta, mielettömän kivan tuntuista porukkaa. Heidän kanssaan saan jatkossa tehdä yhteisiä blogeihin liittyviä juttuja, en malta odottaa.

 Ja mitä ikääni tulee, niin täytinhän vajaa kuukausi sitten 40. Ja voin kertoa, että melkein sillä kellonlyömällä, kun täytin, niin kaikenmaailman vaivat tuntuivat hyökkäävän päälle. Kasvojeni iho on jotenkin veltompi, kuivempi ja ryppyisempi. Kroppa ei tunnu enää niin jäntevältä, ja joku kummallinen issiaskipu jysähti selkääni kolme päivää syntymäpäiväni jälkeen. Niin tai näin, niin kunnon hyökkäys näitä vaivoja vastaan on aloitettu. Kerron niistä lisää myöhemmin. Nyt melkein kaikki on sallittua, en suostu vielä rypistymään, en! Aloitan kuitenkin ihan kesyllä linjalla, eli kosmetiikalla, luonnonkosmetiikalla. Ja suun kautta aion niellä jotain kollageenia, tai mitä nyt ikinä, otan selvää mikä auttaisi.
 Ja mielelläni otan kaikki vinkit vastaan! Mieltä kyllä lämmitti eräänä päivänä, kun kollegani luuli minua 34 -vuotiaaksi. Ihan tosissaan.11 kommenttia:

 1. Ihan mahtavaa kuulia sinun kanssasi samaa huippuporukkaan. 40+ blogeissa on aivan upeaa porukkaa, kivojen blogien takana.
  Mukavaa jouluviikkoa sinulle Reetta ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on niin mahtava juttu, että välillä täytyy oikein pysähtyä ja miettiä, että onko tämä unta.

   Kiitos, ihanaa joulun odotusta sinulle myös <3

   Poista
 2. Tervetuloa, Reetta, 40+ -bloggaajien upeaan joukkoon! Ja kyllä - ihan kevyesti menisit 34-vuotiaastakin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen niin onnellinen tästä kunniasta, olla osa tätä mahtavaa porukkaa!

   Eikä tuo ikäjuttu mikään katastrooffi ole, rakastan olla juuri tämän ikäinen ja vanheneminen on ihan nastaa. Joskus vaan liian nopeasti tämä aika tuntuu menevän. Se on se paha juttu.

   Poista
 3. Tervetuloa meidän oikeesti ihanaan porukkaan aivsn mahtavaa saada sinut joukkoomme. Sinä olet nainen parhaassa iässä ❤️ Ja todellakaan et näytä päivääkään yli 34v. oikea kaunotar! Lämmintä ja onnellista joulua sinulle, toivottavasti tavataan pian kasvokkain ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos. Oikein hykertelen onnessa päästyäni teidän ihanien porukkaan. Odotan myös valtavan paljon, että näen teidät kaikki.
   Kaunista ja rauhallista joulua sinullekin <3

   Poista
 4. Itse syön Oslo Skin Lab kollageenia. Yksi pussukka päivässä veteen sekoitettuna eikä maistu miltään. Patykan luonnonkosmetiikka on kyllä ihanaa näin 47-vuotiaan iholla testattuna. Vahva suositus sille. Ihanaa joulunaikaa sinulle.
  T. Ritva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tuosta olen kuullutkin, meni heti tilaukseen, siis tuo Oslo Skin Lab kollageeni! Kiitos tästä muistutuksesta/vinkistä!

   Ihanaa joulua sinulle myös!

   Poista
 5. Kivaa! Tervetuloa meidän kivasn porukkaan! 😍

  VastaaPoista
 6. Sua nyt voisi luulla 29vuotiaaksi, olet niin hehkeä.t.pauli

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.