30.12.2017

Rauha

"Peace begins when the expectation ends". Tähän lauseeseen on hyvä lopettaa vuosi 2017. Tämän vuoden loppupuolella tajusin, että minun on ihan turha etsiä ja odottaa jotain tapahtuvaksi (tarkoitan lähinnä rakkautta, miestä). Käyttää energiaa siihen, että kaiken on tapahduttava pian, nyt ja heti. Uteliaisuutta ja halua tietää tulevaisuudesta kaikki, että onhan minulla edessä hyvä elämä, onhan minulla mies, ehkä perhekin.

 Askel keveni kummasti ja hengittäminen tuntuu nyt aivan erityisen helpolta, kun annoin vain olla. Elän tässä ja nyt, tietäen, että edessä on aivan mielettömän ihana vuosi 2018, edessä on kaunis tulevaisuus. Tiedän sen, ja siksi onkin niin ihanan kutkuttavaa ja helppoa vain elää ja olla, rauha sydämessä.

 Kun vuosi 2016 vaihtui vuoteen 2017, luulin lapsellisesti, että kaikki muuttuu maagisesti. Että kun kello lyö keskiyöllä 12, niin elämä vain muuttuu. Tähän astisen elämäni kamalin ja hirvein vuosi 2016 vaihtuisi, ja kaikki hyvä palaisi. Kuinka väärässä olinkaan, vaikka vuosi 2017 on ollut ihan mukava vuosi, kivoja asioita on tapahtunut, niin matalapaine on ollut yllä kuitenkin jatkuvasti, ihan kuten Suomen suvenkin yllä. Ja kun huomenna kello lyö yöllä 12, ja pauke sekä jytinä ympäröi minut, niin tiedän ettei mikään muutu silmänräpäyksessä (toki elämässä voi tapahtua kaikki silmänräpäyksessä, niin hyvä kuin huonokin, mutta ei mennä nyt siihen). Mutta sen tiedän, että kohti onnea ja hyvää ollaan matkalla, sen kertoo gut feeling persauksissani. Ehkä juuri siksi, että on vain niin hyvä olla, luotan tulevaisuuteen.


On tämä elämä vain aikas ihanaa, kliseisesti voin nyt todeta, että kaikki se 
paska, jonka olen rämpinyt läpi, on kasvattanut minua valtavan paljon. 
Ja nyt kun tämän vielä kirjoittaa ylös, se kuulostaa niin banaalilta, mutta
kun se vaan on totta!! Olkoon kuinka kliseistä ja latteaa, kulunutta höpinää.
2 kommenttia:

 1. Susta Reetta ei saa kliseetä tekemälläkään. Meillä oli n.10v helvetti, mutta kyllä se siitä lopuksi hyväksi muuttui ja nyt muistan tuoltakin ajalta vain ne hyvät, toki ne pahimmat kipupisteitä jossain piilossa, mutta ei aktiivisessa ajattelussa. Eli fakta on jo tilastollisesti, että sulle on tulossa ihan supereita vuosia ja kaiken inhottavan jälkeen onni maistuu vielä makeammalta. 💝💜💝

  Toivon Reetta ihana, että vuosi 2018 on onnea ja iloa tulvillaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Tiia <3

   Niin, kyllähän elämään kuuluu tasaisesti kakkaa ja kukkasia, niin se vain on. Ja hyväkin niin, kaikki ihana maistuu kovin hyvältä kitkerän jälkeen.

   Ihanaa ja onnellista vuotta sinullekin muru.

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.