8.1.2018

instagram viikko

Viime viikolla minulle osui kolmen päivän vapaaputki. Olisinhan voinut tehdä vaikka ja mitä, mutta tiedättekö, minä vain nukuin ja lepäsin. Nukuin päiväunia, pötkötin ja nukuin vielä 9 tunnin yöunetkin, etten jopa sanoisi, että tarpeeseen taisi tulla. Koska työni on erittäin sosiaalista, puhumattakaan menemisestä ja tulemisesta satoja kilometrejä ja päivän aikana tapaa niin paljon ihmisiä, kontakteja on kymmeniä ja kymmeniä, parhaillaan muutamia satoja, niin välillä erakoituminen ja omissa oloissa hiljaa hissuttelu on tarpeen.
 Viikolla kyllä ehdin tavata ystäviänikin ja toki lennellä pitkin poikin maailmaa. Hyvä viikko, tosi kiva viikko!

Dumplings with my friend <3

Heräilyä piiiiitkien yöunien jälkeen.
Brekuleivät;  kauraleipä, philadelphia, kermajuusto, tomaatti ja basilika.

Vapaapäivän kruunasi kolahdus postilaatikosta.

Pariisin yöpyvä.

Silmät puolitangossa töistä kotiin.

Loputkin joulukoristeet odottamaan ensi joulua.

Ystävien kanssa Fazerin brunssilla sunnuntaina. Olen niin kiitollinen
ihanista ihmisistä elämässäni, nämä ovat uusia tuttavuuksia puolen
vuoden sisään, ja heti tuntui, että nämä ovat "minun ihmisiäni".6 kommenttia:

 1. Vapaat tulee kyllä aina tarpeeseen. Itsellänikin ne menevät pitkälti nukkuessa. On myös ihanaa touhuta perheen ja ystävien kanssa, tosi voimauttavaa.
  Mukavaa viikkoa sulle Reetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vapaapäivät ovat ihanaa onnenhymistelyä :)

   Kiitos samoin <3

   Poista
 2. Lomalla nukuin itsekin paljon, enaimmäisenä päivänä heräsin klo 11. Hain hesarin sänkyyn ja lueskelin klo 13 asti, puoli kaksi söin aamiaista. Tuli todela tarpeeseen.

  VastaaPoista
 3. Samaistun niin tuohon, että vapaalla sitä haluaa joskus vaan olla.. työssä olet niin sosiaalinen ja kaikkien "saatavilla".. Ihanaa vaan istua keittiönpöydän ääreen ja nauttia kahvia monta kuppia rauhassa, ihan parasta hyggeilyä :) Ja sitä vielä että sun blogi on ihana, selasin yksi päivä sun vanhoja kirjoituksia..hyvän mielen blogi kyllä kuten olen joksus ennenkin tainnut kertoa <3 Ihanaa viikkoa sulle!
  Hennah

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tuo hyggeily kuvaa tätä ihanaa olotilaa, mikä vapaapäivän kulussa on. Ja kiitos tuhannesti ihanasta kommentistasi, kauniisti sanottu. Sitä minä juurikin toivon tuovani, hyvää mieltä. Ihanaa, jos se välittyy <3
   Olet ihana, kiitos.

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.