6.1.2018

Rakkaudesta ylisuuriin neuletakkeihin

Mikä kumma siinä on, että vaikka minulla on kaapissa monta harmaan eri sävyistä neuletakkia, niin silti vaatekaupassa aina käsi osuu harmaisiin tai mustiin neuletakkeihin, pitkiin ja ylisuuriin. Ostanut en ole kuitenkaan enää pitkään aikaan näitä, mutta rekkiin hyökkään silti heti kiinni, jos näen neuletakkeja. Jos  joku vaate on "Reetta" vaate, niin tämä. Perusteluja tälle hullutukselle, että niitä niin monta vaatekaapistani löytyy on monta; neuletakki menee kesät talvet, etenkin viime kesänä tuli neuletakkeja käytettyä, ja luonnollisesti kaikkina muinakin vuodenaikoina. Neuletakki viimeistelee monen arkisen mekkotyylin, olo on ehkä muuten alaston tai tylsä, mutta kun heittää pitkän neuletakin ylle, niin avot! Farkut, nahkahousut, suorat housut ja neuletakki, avot! Ja mikä kaikkein ihaninta, neuletakki on kuin turvallinen syli, johon käpertyä kun elämä muuten moukaroi. Aamu- tai kylpytakin sijaan heitän pyjaman päälle vapaapäivän aamuna neuletakin ja ryystän kahvia pitkän tovin, ja olo on niin kovin ihana.
Neuletakki &Other Stories

8 kommenttia:

 1. Sama homma täällä. Keräilen neuletakkeja. Nyt eka kertaa mustien ja harmaiden joukkoon eksyi viininpuainen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viininpunaisen voisin minäkin kelpuuttaa värillisistä, kuulostaa hienolta.

   Poista
 2. Kuule nyt ollaan tässä asiassa samiksia. Arkivaatetukseen kuuluu pitkät neuletakit, helppoja myös töissä lasten kanssa touhutessa.
  Ihanaa loppiaista sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neuletakit vaan ovat niin <3

   Mukavaa viikkoa!

   Poista
 3. Neuletakki on aina varma valinta - ja klassikkoväreissä tietenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin. Musta, harmaa ja tummansininen, mitä sitä muita värejä ihminen tarvitseekaan, nämä edelliset tietysti x3.

   Poista
 4. Kyllä kyllä, komppaan edellisiä kommentteja, ajaton neuletakki on monesti minullakin piste i:n päälle😉Mukavaa alkavaa viikkoa Reetta, näytät todella tyylikkäältä tossa tummanharmaassa!terv Pia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Pia. Harmaa on harmaa, rakas väri <3, olkoonkin väritön ja tylsä, tyylikäs se on ainakin.

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.