7.2.2018

Instagram viikko

Jyväskylää, Pariisia, Tamperetta ja rekrytapahtumaa, sitä oli viime viikko. Viikonloppu oli erityisen ihana, olin ystäväni perheen luona. Lauantaina olimme seuraamassa ystäväni tyttären tanssia Latin SM-kisoissa Tampereella, oli aivan mielettömän mahtavaa seurata tuon kauniin ja taitavan nuoren tytön tanssia, ihan huippua! Illalla saunoimme ja kokkailimme, koko sunnuntain vain rötväilimme sohvalla ja kikatimme, olen niin kiitollinen näistä ihanista ihmisistä ympärilläni.
Ostin paper shopista tämän aivan ihanan viikko kalenterin, söpö.

Aamiaisnäkkäri.

Pariisin kentällä.

Viikonlopuksi Tampereelle.

Junaselhvie.

Kokkailuviini ja Selma <3

Ai että, itse tehty guacamole ja cheddarkastike.

Rötväilyä.

Voi rakkaus tätä pientä, me nautimme olostamme sohvalla.5 kommenttia:

 1. Ystävien kanssa vietetty aika on kultaakin kalliimpaa. Katselinkin instassa tuota lattari tanssia. Upean näköistä. Täytyy nostaa hattua näille taitureille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ystävät ovat yksi elämän tärkeimmistä asioista <3

   Ja nuo taitavat tanssijat ovat ilo silmille.

   Poista
 2. Suloinen Selma! Vaikka olenkin jo vuosia sitetn siirtynyt nettikalenteriin, ihailen silti aina noita kauniita paperikalentereita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selma on niin rakastettava. Olen niin vanhanaikainen, etten osaa käyttää nettikalenteria. Jotenkin se tuntuu hankalalta.

   Poista
 3. Ihana pieni herttaisuus siellä vieressä ♥ Meidän koirat ovat vähän isompia (vähän.. lähemmäs 30-kiloisia, hihih) mutta samanlaisia halityyppejä - aina täytyy olla ihan vieressä ♥

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.