13.2.2018

Instagram viikko

Viime viikonloppuna oli ystäväni yllätys-babyshower juhlat. Voi sitä ihanaa yhdessä tekemisen ja suunnittelun meininkiä, kun piti huijata ja järjestää. Ja se, kuinka moneen upeaan ihmiseen olen saanut tutustua tämän ystäväni kautta. Tiedättekö, ystävistään ihmisen tuntee, niin se vain on.
 Viikot kuluvat vikkelään, ja jokaiseen viikkoon on mahtunut lähiaikoina paljon kivaa ja onnea. Elämäni on tällä hetkellä ihan älyttömän jees. Olen suorastaan super onnellinen ja tyytyväinen. Sanoisinpa, että oli aikakin. Kaksi vuotta enemmän ja vähemmän shittiä riittää, kiitos vaan. Olen niin kiitollinen kaikesta, mitä minulla on, hyvilläni elämästäni.
 Tutustuin viikolla aivan ihanaan kollegaan, tunsin heti, että tässä on "minun ihminen", asumme jopa ihan lähellä toisiamme, sovimme jo vaikka mitä juttuja keväälle ja kesälle. Olin myös syömässä ystäväni kanssa molempien meidän lempiravintolassamme, Pennyssä. Tähän ihmiseen olen tutustunut Instagramin kautta, ja heti ystävystyimme, hän on myös minun ihminen. Joidenkin kanssa se kemia vain natsaa, se ei ole selitettävissä. Ja joidenkin kanssa kemiaa ei saa edes tekemällä tehtyä, ja hyvä niin.


Tältä minusta tuntuu.

Työkamujen kanssa tauolla lentokentällä.

Koivikko lentokentällä.

Jyväskylän yöpyvä ja hotellihuoneessa eväät ja lehti, ihanaa.

Penny ja ystävyys <3

3kaverin lakujäätelö on parasta.

Miten tämä on mahdollista, syön kuin lapsi. Tältä näytän lakujäätelön jälkeen. Ei treffijäätelöä.

Vaippakakun askartelua.
Aamukaffet, home sweet home.

Babyshower.

Ihanat juhlat.

<36 kommenttia:

 1. Ihana postaus, tuli hyvälle mielelle täälläkin puolella. Tuo lakujäätelö taitaisi olla oikein mainio treffijäätelö. Jos mies haluaa tavata vielä uudelleen, he´s a catch :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, kiitos <3

   No tuo on kyllä totta. Kyllä aidosti ihastunut mies pienet lakuviirutkin hyväksyy.

   Poista
 2. Olipa kiva postaus. Kaikkea kivaa on viikkoosi mahtunut. Mukavaa tiistai-iltaa Reetta <3

  VastaaPoista
 3. Nää postaukset on kivoja, kun aiheet on laidasta laitaan, älä muuta tyyliä!

  Mä jäin harhailemaan ajatuksissani siihen, että kauankohan oon ollu sun lukijana...voisko edessä olla viides kesä? Sen muistan, että kesälomalla eksyin jostain kautta sun blogiin ja tunsin tulleeni kotiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanuus, kiitos todella kauniista kommentistasi. Ja kiitos, että viihdyt lukijana. Tästä kommentista tuli kyllä mieletön olo.

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.