1.3.2018

Brodyyripaidat

Minulla oli lapsena valkoinen brodyyripaita, jota rakastin yli kaiken. Tai en tainnut silloin rakastaa, mutta kun olen sitä jälkikäteen pyöritellyt ja fiilistellyt (muistaakseni meidän maalla tuo paita on edelleen), niin romantisoin jo lapsena tykänneeni siitä yli kaiken. Brodyyreissä on jotain niin viatonta, kaunista ja puhdasta. Ne tuovat väistämättä minulle mieleen kesän ja auringon, vapauden ja kepeän mielen. Valkoinen brodyyripaita ja vaaleat kesäfarkut, mikä ihana yhdistelmä, jalkaan vielä kiilakorkoiset espadrillokset ja olalle boheemi hapsulaukku; Ruisrock here I come! Ja se siitä viattomuudesta ja puhtaudesta ;)

 Melkein joka kevät (kevättalvi) olen ostanut pari brodyyripaitaa, ja käyttänyt niitä lähes kyllästymiseen asti kesäisin. Olen jo nyt ostanut ensi kesän paidat, koska kesävaatteet täytyy ostaa nyt, jos tahtoo haluamansa, siihen tulokseen olen vuosien varrella tullut, ja talvivaatteet ostetaan sitten taas elokuussa, niin se vain menee. Tuntuu aina niin epätodelliselta hiplailla kesävaatteita näillä paukkupakkasilla, mutta siihen markkinat ovat menneet, että nyt kaupoissa on jo kevättä ja kesää myynnissä. Ja kun paidat  jo nyt odottavat kesää ja kärpäsiä kaapissa, niin kesähelteiden saapuessa voi heittää hellepaidan ylle ja  vain olla ja nautiskella.Kaksi valkoista paitaa ovat Zarasta, vaaleansininen Lindex.


8 kommenttia:

 1. Voi minäkin olen hulluna näihin brodyyripaitoihin!

  Tämä on joskus uskomatonta, kuinka meillä on niin samanlainen maku, olet niin minun sielunsisko!

  Ihana olet Reetta ja kivaa viikkoa sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja minä niin tykkään sun tyylistä, sielunsiskoja ollaan <3

   Brodyyripaidat ovat niin <3

   Poista
 2. Täytyykin pian ruveta etsimään vaatteita heinäkuun hellematkalle... Näinhän se menee, kevän early-kokoelmat tulevat kauppoihin jo marraskuun lopulla ja nyt jo jotkut asiakkaani ovat aloittaneet syksyn 2019 kokoelman kanssa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on, nyt kannattaa tosiaan ostaa ensi kesän vaatteet, jos haluaa siis jonkun tietyn, kesäkuussa sitä ei meinaan enää kaupassa ole.

   Poista
 3. Ihania ja niin sun tyylisiä <3

  Rentoa viikonloppua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru <3

   Ja kiitos, sitä samaa sinulle !

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.