14.3.2018

Instagram viikko

Toissapäiväinen maanantai ja eilinen tiistai kuluivat hujauksessa, minun piti tehdä Instagram viikko -postaus jo maanantaina, mutta molemmat vapaapäivät olivat melkein minuuttiaikataulutettuja, vaikkakin kaikella kivalla kyllästettyjä. Oli hierontaa, ystäviä, kampaajaa ja kasvohoitoa.
 Mutta mennään kuitenkin vielä viime viikkoon, se oli edellisten kaltainen; töitä ja vapaata, vapaata ja töitä. Sitä ihmisen parasta aikaa.

Supersmoothien jäljet lasin reunoilla.

Haluan pitää työminän ja vapaalla minän erillään toisistaan, joten tuoksun
eriltä vapaalla ja töissä. Yhdistän tuoksujen kautta niin paljon asioita, että
tämä on minun tapauksessani ollut hyvä systeemi. Työtuoksuni on tällä hetkellä
Hermen Hiris. Vapaalla tuoksun mausteiselta ja makealta, töissä aina raikkaalta.

Olin kuvitellut meneväni päivystyksen jälkeen ystävieni kanssa lounaalle, toisin
kävi, töihin!!

Hotellin respassa ojennettiin ruusu ja konvehti naistenpäivän kunniaksi. Kaunis ele.

Sitten ollaankin jo kotona viinilasin äärellä.

Ja aamukahvin.

Siemennäkkäri, Philadelphiajuusto, kermajuusto, avokado ja mustapippuri. Avot!

Pariisin breku.
6 kommenttia:

 1. Tuotahan se ihana arki on, tasapainoilua työn ja vapaan kanssa.
  Ihanaa keskiviikkoiltaa sinulle Reetta ihanuus <3

  VastaaPoista
 2. Mulle tuli noista tuoksuista mieleen, että onko teillä töissä koskaan pohdittu/keskusteltu hajusteyliherkkien huomioimista. Itse saan helposti migreenin voimakkaista hajuvesistä/parfyymeista, en tosin koskaan lentokoneessa vielä ole tällaiseen törmännyt, mutta esim. bussissa joskus. Minusta olisi itsekin ihana käyttää jotain ihanaa tuoksua, mutta tämä herkkyyspiirre tekee siitä mahdottoman, joten ihan vaan hajuttomalla dödöllä on pakko tarpoa. Nuuhkin kyllä joskus ohi menevää hyvää tuoksua, mutta jos joudun olemaan esim. tunnin samassa tilassa tai jos vieressä on voimakkaalle parfyymille tuoksuva henkilö, niin olo on tukala ja seuraus voi olla parin päivän päänsärky.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meillä ole erikseen sitä pohdittu, mutta meillä jokainen ymmärtää käyttää hyvin maltillisesti ja hyvin raikasta tuoksua.
   Vapaa-ajalla käytän todella mausteisia ja lämpöisiä tuoksuja. Voih, tuo on kyllä ikävä vaiva. En osaa edes kuvitella kuinka inhottavaa, jos saa valtavan päänsäryn tuoksuista.

   Poista
 3. Voi muru, ihania hetkiä kuvattuna <3
  Täytyy kokeilla tuota leivän päällistä... näyttää herkulliselta.
  Sinulla on hyvä systeemi tuoksujen kanssa. Minä yhdistän aina tietyn tuoksun tiettyyn ajanjaksoon elämässä. Joitakin tuoksuja ei vaan enään pysty edes nuuhkaisemaankaan (itkunauru-hymiöitä) :) :)
  Ihanaa viikonloppua halien kera <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elän niin tuoksuista, että minun on pakko pitää työelämä vapaasta erillään. Ja onpa moni tuoksumuisto saanut minut liikuttumaankin, sekä saamaan ISON hymyn kasvoille, muistona jostain niin hauskasta ajanjaksosta elämässäni.
   Olet ihana <3

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.