5.4.2018

Kesä mielessä

Ihanaa, kun kaikki on vielä edessä. Kevät ja kesä. Eniten odotan lämpöä, valoa, tuoksuja ja sitä fiilistä, että kaikki on mahdollista. Valo ja lämpö tuo sellaista energiaa, että tuntuu, että omaa supervoimat, tuntuu ettei ole rajoja. Vaikka osa asioista jäisi vain haaveilun tasolle, niin silti tuntuu kaiken olevan mahdollista toteuttaa.
 Tässä kesäasussa näen itseni siemailemassa roséta Mattolaiturilla, ympärilläni ystäviä, naurua, meren tuoksu, pysähtynyt hetki kesäillassa, se tietty valo, äänet ja tunne auringon lämmittämällä iholla. Se fiilis, kun haluaisi sen hetken jatkuvan aina, ja silloin se tuntuukin siltä, että yö on loputon, pääskysten kirmaillessa taivaalla.paita Zara
farkut Filippa K
laukku Samuji
kengät Billi Bi10 kommenttia:

 1. Ennusteet on sitä mieltä, että hepeneet voi unohtaa ensi kesänä ja vetää villasukkia jalkaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinkö?
   Oli miten oli, niin kukaan ei voi estää minua haaveilemasta.

   Poista
  2. nyt voinee todeta, että pieleen meni ne ennustukset ;) Onneksi.

   Poista
  3. Näin :)
   Minulla taas oli talvesta asti gut feeling tästä kesästä. Toisaalta, mulla on aina fiilis, että kaikki vaan menee hyvin.

   Poista
 2. Voi miten kaunis asu. Jotenkin tätä lukiessa muistui mieleen ystävän kanssa juhannussaunassa höpöttely niin kauan, että sormet oli jo ihan rusinat :)
  Kivaa loppuviikkoa ihanuus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, parasta on saunassa höpöttely, elämänmakuista jutustelua.

   Poista
 3. Kaunis asu. Kirjoitit niin lämpimästi että uppouduin aamukahvin lomassa juurikin tuohon fiilikseen. Säpsähdin realityyn kun nostin katseeni ikkunasta ulos... sankka räntäsade ja harmaata... Kiitos kesäillan tuulahduksesta tähän aamuun muru <3

  VastaaPoista
 4. Oi mitä tuotteita, ihania!

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.